Úvod Novinky Filmy a seriály
Máte v mobile ukryté tajomstvá? Túto komédiu musíte vidieť
Máte v mobile ukryté tajomstvá? Túto komédiu musíte vidieť

Máte v mobile ukryté tajomstvá? Túto komédiu musíte vidieť

Mysleli si, že sa poznajú a vedia o sebe všetko. Nevinná hra s mobilnými telefónmi však preverí nielen ich priateľstvá, ale aj partnerské vzťahy. Nezmeškajte komédiu Úplní cudzinci.

Skupina dlhoročných priateľov sa stretne na večeri, ktorá má byť príjemne stráveným spoločným časom. Nikto netuší, že z obyčajnej večere sa stane absolútna katastrofa, ktorá takmer pochová ich vzťahy aj rodiny.

Za všetkým stál žartovný návrh, aby všetci položili na stôl svoje mobilné telefóny a zdieľali každú správu aj hovor. Všetci nakoniec súhlasia, čo spustí lavínu dramatických aj zábavných momentov.

Už po niekoľkých minútach sa z dlhoročných priateľov, manželov a partnerov vykľujú úplní cudzinci.

úplní cudzinci, komédia.jpg

Komédia každou sekundou naberá na intenzite a divák je prinútený premýšľať a zdieľať emócie spoločne s postavami na obrazovke. To, čo malo byť zábavným spestrením večera, sa postupne mení na boj o prežitie a vykúpením môže byť len koniec.

Bude však taký, ako by si všetci želali?

Každý má tri životy

Taliansku komédiu Úplní cudzinci režíroval Paolo Genovese, ktorý má na konte množstvo úspešných filmov, okrem iného aj romantickú komédiu Bola si už na mesiaci?.

Originálna talianska komédia sa stala okamžitým hitom a dočkala sa toľkých remake-ov, že sa zapísala do Guinessovej knihy rekordov.

Paolo Genovese je aj autorom scenára, pri tvorbe ktorého ho, ako sám prezradil, inšpiroval skutočný príbeh jeho dobrého priateľa. Aj jeho vzťah sa otriasol v základoch po tom, ako jeho priateľka nazrela do jeho mobilného telefónu.

Režisér s úsmevom tvrdí, že život ho naučil, že každý z nás má verejný, súkromný a tajný život. A práve dnes sa naše súkromné životy odohrávajú v našich smartfónoch, ktoré režisér označuje za čierne skrinky.

To ho inšpirovalo k vytvoreniu naozaj originálnej komédie, v ktorej sa aspoň trochu nájde každý z nás.

Nenechajte si ujsť skvelú komédiu Úplní cudzinci, ktorú ponúkneme v pondelok o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90
FOTO: Facebook / RUFA - Rome University of Fine Arts

Živé vysielanie ??:??

Televízia