Úvod Novinky Filmy a seriály
Veselá čašníčka a úzkostný profesor ukazujú, že láska sa nedá spočítať
Veselá čašníčka a úzkostný profesor ukazujú, že láska sa nedá spočítať

Veselá čašníčka a úzkostný profesor ukazujú, že láska sa nedá spočítať

Zabavte sa na romantickej komédii Láska sa nedá spočítať, ktorú ponúkneme v utorok večer na Jednotke.

Judith a Leonard majú len málo spoločného. Lepšie povedané, títo dvaja nemajú spoločné absolútne nič. Dva dokonalé protiklady však osud nečakane spojí a ukáže im, že láska je naozaj nepredvídateľná.

Profesor Leonard Damovsky trpí úzkosťami a fóbiou zo sociálneho kontaktu s inými ľuďmi. Miluje čísla a užíva si samotu, o ktorú však náhle príde.

Vedúci jeho katedry totiž zaháji nový projekt, ktorého súčasťou je aj zmena pracovnej náplne Leonarda. Hanblivý profesor dostane za úlohu viesť nový cyklus prednášok venovaných čaru čísel.

Láska sa nedá spočítať - film na Jednotke 1.png

Profesor, ktorý nenávidí kontakt s inými ľuďmi, sa zrazu musí postaviť pred desiatky študentov a ukázať im, že matematika nemusí byť nudná.

Konflikty vystrieda láska

Zhovorčivá Judith pracuje v univerzitnej kaviarni, kde sa denne stretá so stovkami ľudí. Svoju prácu miluje nielen preto, že jej poskytuje neustály kontakt s ľuďmi, ale aj preto, že vďaka nej môže bývať v školskom byte.

Keď však univerzita náhle vydá rozhodnutie, že školské byty môžu využívať len učitelia, Judith musí zapojiť všetok um, aby si bývanie udržala. Keď dostane možnosť podieľať sa na výuke, nezaváha ani sekundu.

Judith sa tak stane asistentkou tichého Leonarda, ktorý sa s jej prítomnosťou nedokáže zmieriť. Okrem toho, že matematika jej nič nehovorí, je hlučná a energická – absolútny opak úzkostného Leonarda.

Ich absolútna rozdielnosť je spočiatku zdrojom nejedného konfliktu, časom si však k sebe nájdu cestu. A to nie je všetko – Leonard a Judith začnú objavovať vzájomnú príťažlivosť a nečakanú lásku.

Podarí sa im prekonať rozdiely a prekážky, ktoré stoja v ceste ich vášnivej lásky?

Nezmeškajte romantickú komédiu Láska sa nedá spočítať v utorok o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90
FOTO: Facebook / PR Heike Ackermann a Instagram / Das Erste

Živé vysielanie ??:??

Televízia