Úvod Novinky Filmy a seriály
Matej Landl ako Vojtech. Sladká komédia s trpkou príchuťou vás pobaví aj dojme
Matej Landl ako Vojtech. Sladká komédia s trpkou príchuťou vás pobaví aj dojme

Matej Landl ako Vojtech. Sladká komédia s trpkou príchuťou vás pobaví aj dojme

Život nemá vždy len sladkú chuť.

Nezmeškajte herecké majstrovstvo jedného z najobľúbenejších slovenských hercov, ktorý si v snímke režiséra Viktora Csudaia zahral spolu so Zuzanou Kubovčíkovou-Šebovou, Luciou Vráblicovou či Mariánom Miezgom. Snímku Vojtech s Matejom Landlom v hlavnej úlohe ponúkneme v nedeľu 5. mája o 20:30 hod. na Jednotke.

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku.

Film Vojtech je sladká komédia zo súčasnosti, ktorá má však trpkú príchuť. Spoznajte hlavného hrdinu – štyridsiatnika Vojtecha, ktorý je nemotorný, obyčajný, človek z ľudu.

Všetci sme tak trochu ako Vojtech

Okoloidúci si ho nevšímajú, kolegovia v práci si z neho robia posmešky. Okrem toho sa ťažko vyrovnáva so stratou manželky. Útechou je preňho sused Laco. Taxikár, ktorý má každý deň nový návod na život.

Keď Vojtech príde o prácu, stráca akúkoľvek nádej na lepší život. Aj napriek nepriaznivým ranám osudu sa rozhodne zabojovať.

Bude ho stáť veľa síl, niekoľko nedorozumení, no cesta za šťastím sa zdá byť reálna. Hlavne vtedy, keď sa mu do cesty postaví láska...

Vyložte si nohy a sledujte príbeh, ktorý vás dojme, rozosmeje, ale aj donúti premýšľať o každodenných starostiach či radostiach. Prežívame ich všetci. Vy, my aj Vojtech.

Skvelú komédiu Vojtech si môžete vychutnať už v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia