Úvod Novinky Filmy a seriály
Víťaz v sledovanosti: Seriál Čas nádejí sa stal nedeľným hitom
Víťaz v sledovanosti: Seriál Čas nádejí sa stal nedeľným hitom

Víťaz v sledovanosti: Seriál Čas nádejí sa stal nedeľným hitom

V nedeľu večer si slovenské domácnosti užívali nový historický seriál Čas nádejí, ktorý napriek silnej konkurencii vystúpil na vrchol.

Tretiu epizódu seriálu videlo až 508 000 divákov. Vysoká sledovanosť potvrdila, že historická rodinná sága Čas nádejí naplnila divácke očakávania. Príbeh Rózy a Gézu sa stal najsledovanejším programom v hlavnom vysielacom čase.

RTVS sa teší aj z množstva pozitívnych ohlasov, ktoré diváci zdieľajú na našich sociálnych sieťach.

„Čas nádeji, niečo nádherné, čo ste začali vysielať pre ľudí na pozeranie, krajší slovenský seriál som ani nevidela. A to úžasné herecké obsadenie, dúfam že bude veľa takýchto úžasných filmov od našich producentov ....a hercov, lebo podávajú výkon na vysokej úrovni, blahoželám všetkým protagonistom tohoto úžasného diela,“ vyjadrila nadšenie jedna z diváčok.

Seriál zaujal hereckými výkonmi, prepracovaným scenárom aj dôsledným maskérskym umením.

Scenáristka Scarlett Čanakyová si dala záležať pri jeho príprave a nič nenechala nedomyslené. Príprava scenáru trvala niekoľko rokov, pričom spolupracovala s rôznymi odborníkmi a historikmi.

„Nič o čom som písala nezostalo ako keby neoverené a nepreverené, “ povedala Scarlett Čanakyová.

CAS_NADEJI_05_1.352.1.jpeg

Rekordná sledovanosť dokazuje, že sa vytrvalá a dôsledná práca naozaj oplatila. Seriál sa stal najobľúbenejším nespravodajským programom dňa a zároveň aj tretieho týždňa.

Diváci sa ešte môžu tešiť na pripravených päť epizód. Každá odvysielaná časť je dostupná v archíve RTVS.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia