Úvod Novinky Filmy a seriály
Nový pár v Čase nádejí Irena a Vojtech. Podarí sa mladej láske prekonať tragické časy?
Nový pár v Čase nádejí Irena a Vojtech. Podarí sa mladej láske prekonať tragické časy?

Nový pár v Čase nádejí Irena a Vojtech. Podarí sa mladej láske prekonať tragické časy?

Mladej láske stojí v ceste druhá svetová vojna, ktorá postavila múry a ostnaté ploty koncentračných táborov medzi ľudí.

Vojto Violovský študuje právo v čase vzniku Slovenského štátu. Pod vplyvom zhoršujúcej sa medzinárodnej situácie sa vyostruje neznášanlivosť českých, židovských aj rómskych menšín na Slovensku.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Vojto však stojí na strane ľudskosti a to ho dostáva do konfliktu, keď sa snaží zastať ohrozovaných študentov na chodbách univerzity. S rozbitými ústami sa ocitne v zubárskom kresle.

Keď ho osloví mladá sestrička, okamžite ju spoznáva. Krásne kučeravé dievča s veľkými očami.

CAS_NADEJI_05_1.98.1.jpg

Vojtova láska Irena Bandlerová je židovské dievča a pôsobí v otcovej zubnej ambulancii. Láska medzi nimi prerastá aj napriek tomu, že je zakázaná. Stretávajú sa tajne, pretože ani režim ani rodiny ich nepodporia.

Keď sa začne situácia vyostrovať a Židia sa ocitnú pod silným útlakom režimu, ich rodina sa rozhodne emigrovať. Irena však nedokáže Vojta opustiť. Na úteku uprostred noci sa oddelí od rodiny a vracia sa naspäť.

Podarí sa jej vrátiť za Vojtom? Druhá svetová vojna prepukla a s ňou aj masové deportácie Židov do koncentračných táborov.

Sledujte Ireninu cestu za láskou počas najtragickejšieho obdobia ľudstva v dvadsiatom storočí. V období, kedy žlté hviezdy na kabátoch žiarili nešťastím a bolesťou.

Historickú rodinnú ságu Čas nádejí uvidíte v nedeľu o 20:30 na Jednotke.

25 50 75 90

Galéria

TRETIA_CAST_1.670.1 (1).jpg cas_nadeji.jpg STVRTA_CAST_1.726.1.jpg STVRTA_CAST_1.301.1.jpg STVRTA_CAST_1.541.1.jpg CAS_NADEJI_06_1.293.1.jpg CAS_NADEJI.155.1.jpg CAS_NADEJI_05_1.554.1.jpg CAS_NADEJI_05_1.96.1.jpg CAS_NADEJI_05_1.467.1.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia