Úvod Novinky Filmy a seriály
Zakázaná aj neopätovaná. Toto sú 4 podoby lásky v seriáli Čas nádejí
Zakázaná aj neopätovaná. Toto sú 4 podoby lásky v seriáli Čas nádejí

Zakázaná aj neopätovaná. Toto sú 4 podoby lásky v seriáli Čas nádejí

Vraví sa, že láska je zo všetkých vášní najsilnejšia. Postavy z Času nádejí o tom vedia svoje.

V pôvodnom televíznom seriáli Čas nádejí môžete sledovať niekoľko párov. Láska každého z nich je však celkom iná. Kým Róza čelí neopätovanej láske, Géza spoznáva silu tej zakázanej. Aké ďalšie podoby lásky môžete vidieť v obľúbenom seriáli?

Zakázaná láska

Vášnivá, úprimná a zakázaná. Taká je láska, ktorá spája Gézu a pôvabnú Juciku. Muž, ktorý nemiluje svoju zákonnú manželku, našiel lásku a porozumenie v náručí inej ženy. Svoju lásku však musia veľmi dobre skrývať.

Možno aj to im dodáva pocit vzrušenia, ktorý je korením ich vzťahu. Napätie a vášeň medzi nimi by sa dala krájať. Zakázanej láske je veľmi ťažké odolávať, a tak jej obaja takmer okamžite podľahnú.

Neopätovaná láska

Kým Géza si užíva zakázanú lásku a v náručí Juciky zabúda na celý svet, doma ho čaká nešťastná Róza. Už ako mladé dievča bola do Gézu beznádejne zamilovaná, čoskoro však prišlo trpké precitnutie. Krátko po svadbe totiž zistila, že on ju nikdy nebude skutočne milovať. Róza tak spoznala, ako bolí neopätovaná láska, ktorá trvá dlhé roky.

Mladá láska

O tom, že mladá láska je vášnivá aj bolestivá, sa presvedčil syn Gézu Vojto zamilovaný do židovského dievčaťa Ireny. Ich láska je silná, dodáva im odvahu bojovať a žiť.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Aj oni sa však musia skrývať. Nielen pred rodičmi, ale aj pred spoločnosťou, ktorá sa na lásku nežidovského chlapca a Židovky pozerá s veľkou nevôľou. Podarí sa im prekonať všetky nástrahy a vrátiť sa k sebe?

Nešťastná láska

„Lepšie je stratiť a milovať ako nemilovať vôbec,“ povedal kedysi Ernest Hemingway. Čo by mu na to odpovedal Géza, to si môžeme len domýšľať. Keď sa mladý Géza zamiloval do Vesny, netušil, že ich láska bude mať krátke trvanie a tragický koniec.

S krásnou dievčinou prežil nezabudnuteľné chvíle plné vášne a lásky, tá však nemala dlhé trvanie. Ich spoločná noc má tragický koniec. Keď ich prichytia policajti, Vesna prichádza o život a Géza prvý raz pocíti, čo je to tragická láska.

Nenechajte si ujsť ďalšiu epizódu úspešného seriálu Čas nádejí, ktorú ponúkneme už v nedeľu večer na Jednotke.

25 50 75 90

Galéria

Čas nádejí Čas nádejí Čas nádejí Čas nádejí, seriál RTVS Čas nádejí, seriál RTVS Čas nádejí, seriál RTVS čas nádejí.jpg cas_nadeji.jpg čas nadeji.jpg CAS_NADEJI_05_1.348.1.jpg
FOTO: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia