Úvod Novinky Filmy a seriály
Róbert Sipos zo seriálu Čas nádejí: O rolu Ireny sa uchádzala jeho priateľka
Róbert Sipos zo seriálu Čas nádejí: O rolu Ireny sa uchádzala jeho priateľka

Róbert Sipos zo seriálu Čas nádejí: O rolu Ireny sa uchádzala jeho priateľka

Keď ide o prácu, osobné vzťahy musia ísť niekedy bokom.

Blíži sa posledná časť seriálu Čas nádejí a všetci netrpezlivo čakáme, ako skončia osudy postáv. Snáď najsilnejší moment seriálu sa odohral v živote Ireny, ktorá sa musela vzdať svojho syna Samuela.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Irena nastúpila do vagóna ošarpaného vlaku a nateraz nikto nevie, či svojho syna ešte uvidí. Ubehlo veľa času, ale Vojto nestráca nádej. Neustále pátra po svojej životnej láske a pritom stále netuší, že mu porodila dieťa.

„Je to ako príbeh Rómea a Júlie. Nikto nám nepraje, aby sme spolu boli a my sme do seba veľmi zaľúbení. Je to osudová láska,“ opísal herec Róbert Sipos, hosť rádiovej relácie Dobré ráno, Slovensko!

cas_nadeji.jpg

Na kastingu sa ocitol náhodou

Róbert Sipos sa pôvodne o úlohu Vojtecha neuchádzal. Na kastingu do seriálu sa ocitol nečakane. Pôvodne tam iba sprevádzal svoju priateľku, ktorá mala záujem o rolu Ireny Bandlerovej.

„Ja som išiel odprevadiť svoju priateľku, ktorá sa uchádzala o postavu Ireny. Ako som ju tam tak čakal, tak ma zrazu stiahli na kasting,“ spomína Róbert Sipos.

Hercova priateľka úlohu Ireny v seriáli Čas nádejí nezískala, zatiaľčo on mal šťastie. Na kastingu uspel a ponuku bez váhania prijal. „No a keď mi to ponúkli, tak som to zobral všetkými desiatimi, lebo ten scenár ma hneď zaujal.“

Aj takéto situácie občas zažívajú herecké páry. „Áno, stále je to moja partnerka,“ odpovedal pobavene na provokačnú otázku, či aj po tomto kastingu ešte tvoria pár. 

Kasting na životnú lásku Vojtecha Violovského napokon vyhrala Katarína Krajčovičová. Dvojica spolu naozaj zažiarila ako dobre zladený herecký pár. V relácii Dobré ráno, Slovensko! sa herečka vyjadrila, že mala toho najlepšieho Vojta, akého mohla mať. Ako na to zareagoval Róbert Sipos?

„Neviem teda, koľkých Vojtov skúsila predomnou, ale vychádzali sme fajn. Tá spolupráca bola veľmi dobrá.“

Seriál Čas nádejí končí už túto nedeľu o 20:30 na Jednotke. V archíve RTVS ho však nájdete ešte niekoľko týždňov.

25 50 75 90

Galéria

Čas nádejí, seriál RTVS Čas nádejí, seriál RTVS Čas nádejí, seriál RTVS 623-2610-0121-0000#1_Cas_nadeji_zo_zakulisia.mp4 CAS_NADEJI_05_1.646.1.jpeg CAS_NADEJI_05_1.638.1.jpeg CAS_NADEJI_05_1.345.1.jpeg CAS_NADEJI.jpg Marta - Marta Kondrla cas_nadeji.jpg cas_nadeji.jpg Irena Bandlerová - Katarína Krajčovičová cas_nadeji.jpg CAS_NADEJI_05_1.467.1.jpg čas nádejí rtvs zuzana mauréry.jpg CAS_NADEJI_05_1.348.1.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia