Úvod Novinky Filmy a seriály
Prvé ukážky. Čo sa stane s Irenou a ako dopadne Géza v poslednej časti Času nádejí?
Prvé ukážky. Čo sa stane s Irenou a ako dopadne Géza v poslednej časti Času nádejí?

Prvé ukážky. Čo sa stane s Irenou a ako dopadne Géza v poslednej časti Času nádejí?

V nedeľu sa dočkáme veľkého finále historického seriálu Čas nádejí.

Nádherný historický seriál Čas nádejí, ktorý mapuje osudy slovenskej rodiny počas prvej a druhej svetovej vojny sa blíži ku koncu. Za jeho úspechom stojí najmä napínavý príbeh z pera scenáristky Scarlett Čanakyovej, ktorý do seriálovej podoby pretavil režisér Ján Sebechlebský.

Ak sa vám videá a fotografie nezobrazujú správne, obnovte stránku.

Prešlo štyridsať rokov a Géza s Rózou sú šesťdesiatnici. Maskéri urobili skvelú prácu, rovnako ako herci Daniel Žulčák, Dominika Morávková a ostatní, ktorí museli stvárniť postavy od 20 do 60 rokov ich života.

Ťažké časy, dramatické zvraty, veľa bolesti, ale aj radosti. V ôsmej časti sa už ocitneme v rokoch 1946- 1951, kedy sa vojna skončila. Mladý Vojto, syn Rózy a Gézu sa vráti domov a zúfalo sa snaží nájsť Irenu. Géza dúfa, že sa mu bude v krčme zasa dariť, no opäť bude všetko inak.

Zapnite si poslednú časť Času nádejí v nedeľu o 20.30 na Jednotke. Všetky ostatné časti si môžete pozrieť zadarmo a bez reklám v našom archíve. 25 50 75 90

Galéria

Dominika Morávková ako Róza v Čase nádejí Dominika Morávková a Daniel Žulčák v Čase nádejí Dominika Morávková v Čase nádejí Vojto v poslednej časti Času nádejí Daniel Žulčák ako Géza v poslednej časti Času nádejí Posledná časť seriálu Čas nádejí Peter Kočiš v Čase nádejí Vojto v Čase nádejí Daniel Žulčák v Čase nádejí

Živé vysielanie ??:??

Televízia