Úvod Novinky Filmy a seriály
Unikátne zábery z nakrúcania Času nádejí. Na týchto miestach sa točilo
Unikátne zábery z nakrúcania Času nádejí. Na týchto miestach sa točilo

Unikátne zábery z nakrúcania Času nádejí. Na týchto miestach sa točilo

Seriál už síce skončil, ale v mnohých zanechal výraznú stopu.

Nádherný historický seriál Čas nádejí si získal divákov svojím príbehom, rokmi, v ktorých sa nakrúcal, dobovými kostýmami a samozrejme skvelými hereckými výkonmi. Dominika Morávková, Daniel Žulčák, Zuzana Mauréry, Michal Ďuriš či Ady Hajdu prechádzali zmenami od rokov 1918 až do roku 1951 a bolo sa na čo pozerať.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ich osudy boli kvôli dobe ťažké a silné. Ale aj radostné a pekné. Seriál sa nakrúcal na rôznych miestach Slovenska, ktoré museli prispôsobiť vtedajšej dobe, aby vyzerali dôveryhodne. Nakrúcalo sa najmä v bratislavských uličkách Starého mesta, ale aj v kaštieli v Malinove, v mlyne v Tomášikove, v Seredi, v Česku a aj v zasneženom skanzene Vychylovka.

Ak sa vám fotky nezobrazujú správne, obnovte stránku

Pozrite si zákulisné fotografie z nakrúcania na konkrétnych miestach. Celý seriál si môžete pozrieť v našom archíve ešte do 17. marca.

25 50 75 90

Galéria

Dominika Morávková ako Róza v Čase nádejí Dominika Morávková a Daniel Žulčák v Čase nádejí Dominika Morávková v Čase nádejí Vojto v poslednej časti Času nádejí Daniel Žulčák ako Géza v poslednej časti Času nádejí Posledná časť seriálu Čas nádejí Peter Kočiš v Čase nádejí Vojto v Čase nádejí Daniel Žulčák v Čase nádejí ady hajdu čas nadeji rtvs.jpg Čas-nádejí-Vojto-Violovský-RTVS Cas nadeji Extra.mp4

Živé vysielanie ??:??

Televízia