Úvod Novinky Filmy a seriály
Juraj Kemka a Matej Landl: Chceli sa vypariť zo svadby
Juraj Kemka a Matej Landl: Chceli sa vypariť zo svadby

Juraj Kemka a Matej Landl: Chceli sa vypariť zo svadby

Seriál Čas nádejí odštartoval na obrazovkách 7. januára veľkou svadbou.

Mladý Géza Violovský si zobral za svoju zákonitú manželku mladučkú Rózu Belsbergovú. Na svadbe sa zúčastnilo množstvo hostí, aby s mladým párom oslávili veľkolepú udalosť. Jediné, čo tomuto dňu chýbalo bola láska.

Bola to scéna, ktorá sa natáčala uprostred noci. „Prvý deň bol zaujímavý. Bola to nočná scéna. Končili sme o nejakej tretej ráno,“ povedal Juraj Kemka, ktorý si v seriáli zahral postavu Karola.

Natočenie svadby dalo všetkým zabrať. Na únave hercov a herečiek sa podpísala pokročilá nočná hodina, ale aj množstvo ľudí na malom priestore. „Bolo tam strašne veľa komparzu a krčma nebola veľká,“ spomína herec.

V tej dobe vznikla na pľaci zábavná fotografia, ktorú na svojom Instagrame zverejnil Juraj Kemka. Herec je na nej po boku, tiež unaveného, Mateja Landla.

Táto fotka vznikla počas nakrúcania svadby v noci v októbri 2022. Spolu s Maťom Landlom sa pokúšame teleportnúť do postielok cez ventilačné zariadenie zo 17teho storočia. Nepodarilo sa,“ píše Kemka.


Ak sa vám fotografia nezobrazuje správne, obnovte stránku.

Ako ďalej uvádza, zo svadby sa im síce premiestniť nepodarilo, ale aj vďaka tomuto neúspešnému pokusu sa podaril seriál Čas nádejí.

Nezabudnite, že ešte stále je dostupný v archíve RTVS.

25 50 75 90

Galéria

čas_nádejí.jpg čas nádejí.jpg cas_nadeji.jpg DRUHA_CAST_1.100.1.jpg cas_nadeji.1.jpg STVRTA_CAST_1.301.1.jpg čas nádejí rtvs zuzana mauréry.jpg cas_nadeji.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia