Úvod Novinky Filmy a seriály
Najskôr hýbala dejom, potom zmizla. Odchod Gréty zo seriálu Čas nádejí prekvapil
Najskôr hýbala dejom, potom zmizla. Odchod Gréty zo seriálu Čas nádejí prekvapil

Najskôr hýbala dejom, potom zmizla. Odchod Gréty zo seriálu Čas nádejí prekvapil

Postava Gréty, ktorú stvárnila Zuzana Mauréry zohrávala dôležitú úlohu od začiatku seriálu.

Od prvej epizódy po piatu je Gréta jednou z dominantných postáv, ktorá výrazne hýbe dejom. V momente, kedy jej vzťah s Rózou prekročí hranicu únosnosti, Géza rázne zasiahne. Svoju matku pošle preč z domu. Od toho času nie je po Gréte ani stopy.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Možno si aj diváci všimli, že postava Zuzany Mauréry sa len tak vyparila. Čo sa s ňou stalo sa dozvedáme až spätne, keď sa Vojto zmieni o jej smrti.

CAS_NADEJI_05_1.633.1.jpg

Po odvysielaní piatej epizódy seriálu navštívila Zuzana Mauréry reláciu Dobré ráno, Slovensko!. Práve to bola časť, v ktorej si Gréta zbalila kufre a odišla do Bystrice. Moderátorku Barbaru Štubňovú zaujímalo, ako sa bude Grétin charakter ďalej vyvíjať.

„Toto čo ste videli je už všetko. Ja už umriem,“ šokovala vtedy herečka Zuzana Mauréry. „Trošku ma mrzí, že táto postava nemá poentu, ale týmto pádom sme s ňou skončili,“ dodala.

Ukončenie jej účinkovania v seriáli bolo možno prekvapujúce, ale ako uviedla herečka, vyplýva to aj z povahy samotného seriálu. „Tento seriál je veľmi nahustený a postavy v ňom odchádzajú a prichádzajú,“ ukončila Zuzana Mauréry.

Seriál Čas nádejí je dostupný v archíve RTVS do 17. marca.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia