Úvod Novinky Filmy a seriály
Veselá a zábavná Dominika Morávková o vážnych rolách. Ako sa v nich naozaj cíti?
Veselá a zábavná Dominika Morávková o vážnych rolách. Ako sa v nich naozaj cíti?

Veselá a zábavná Dominika Morávková o vážnych rolách. Ako sa v nich naozaj cíti?

Poznáte ju ako Rózu z Času nádejí, teraz si opäť zahrala v skvelej dráme.

Dominiku Morávkovú mnohí možno poznajú ako veselé dievča z kapely S hudbou vesmírnou. Tam ukazovala tú zábavnú a trošku bláznivú hravú stránku. A na druhej strane si ju už diváci RTVS spájajú s Rózou z Času nádejí, ktorá žije počas prvej a druhej svetovej vojny a v živote to vôbec nemala ľahké.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Už vo štvrtok 18. apríla príde do kín ďalšia dráma, v ktorej si Dominika zahrala. Film Spiaci účet je z pera scenáristu a zároveň režiséra Miloslava Luthera. Hela, teda Dominika je mladá žena, ktorej rodinné tajomné dedičstvo úplne zmení celkom bežný partnerský život.

richard-autner-a-dominika-morávková-vo-filme-spiaci-účet

Dominika Morávková a Ricahrd Autner vo filme Spiaci účet

Ako sa herečka cíti v týchto drámach? Je teda veselá a bláznivá alebo vážna? „Ja som oboje. Mám rada tú svoju hravosť, tvorivosť a veselú stránku, ale zasa mám rada aj tú pokojnejšiu. Niekedy je viac tej a viac tej. Nie som iba jedna,“ povedala nám.

„Tie úlohy ku mne od začiatku prichádzajú aj vo vážnejších žánroch. Hudba a tá bláznivosť, neviem, stále sa to tak preplieta a baví ma, že sa to strieda a nie je to stereotyp,“ prezradila.

V čom sa teda cíti prirodzenejšie? „Raz v tom, raz v tom,“ dodala.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia