Úvod Novinky MS v hokeji 2021
Odkaz Citróna pre hokejistov: Mladosť by nemala byť výhovorkou
Odkaz Citróna pre hokejistov: Mladosť by nemala byť výhovorkou

Odkaz Citróna pre hokejistov: Mladosť by nemala byť výhovorkou

Moderátor talkšou Citronáda si zaspomínal aj na svoje hokejové začiatky.

Inak, ako pri hokeji ani skončiť nemohol. Richard Lintner alias Citrón už ako malý chlapec vyrastajúci v Trenčíne chodil na štadión sledovať tréningy a zápasy hokejistov Dukly Trenčín.

Dodnes si spomína, že brankárom bol vtedy Cagáš, od ktorého mal aj prvú hokejovú prilbu, v ktorej hrával. Bývalý hokejista vyrastal v ére hokejových legiend, akými boli Rúžička, Kolník aj Cíger a dokonca sa mu podarilo s nimi nielen trénovať, ale aj zahrať si zápasy.

Prvý gól v NHL aj posledné MS

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Moderátor talkšou Citronáda, ktorá sa vysiela naživo po zápasoch slovenskej reprezentácie na súčasných MS v hokeji, má za sebou bohatú hokejovú kariéru. Ako uviedol v rozhovore, páčilo sa mu všade, kde hrával.

V pamäti mu zostal prvý gól v NHL, po ktorom si myslel, že už dosiahol všetko. S úsmevom si zaspomínal aj na zlaté časy na MS v hokeji v roku 2002 aj na svoje posledné majstrovstvá sveta v roku 2010, na ktorých bol ako kapitán tímu.

Mladosť ako výhoda

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2021

Práve jeho posledné majstrovstvá sveta pred 11 rokmi boli spojené s náborom mladučkého tímu, ktorý vtedajší tréneri zobrali po olympiáde vo Vancouveri do Nemecka.

Preto sa vie dnes veľmi dobre vžiť do kože súčaného tímu, ktorý je historicky najmladším mančaftom, aký kedy reprezentoval Slovensko na šampionáte. Prečo by mala byť ich mladosť výhodou a aké renomé si môžu vďaka nej vydobyť?

V rozhovore bývalý obranca zanechal aj povzbudivý odkaz našim reprezentantom. Pozrite si ho. 

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia