Úvod Novinky MS v hokeji 2021
Skvelý hokej, skvelí diváci: RTVS sledovalo vyše milióna z nich
Skvelý hokej, skvelí diváci: RTVS sledovalo vyše milióna z nich

Skvelý hokej, skvelí diváci: RTVS sledovalo vyše milióna z nich

Divákov prilákali najmä dva víkendové zápasy slovenskej reprezentácie.

MS v hokeji 2021 televíznych divákov stále bavia. Dôkazom sú najnovšie čísla sledovanosti, ktoré hovoria jasnou rečou. Sobotný duel slovenskej reprezentácie proti tímu Dánska si pozrelo 864-tisíc divákov. V nedeľu fandilo našim reprezentantom v zápase proti Švédsku viac ako milión ľudí.

Hokej na všetky spôsoby

Aj víťazný zápas s Dánskom, aj prehra so Švédskom sa stali najsledovanejšími programami na Jednotke v dané dni. V závese išli v sobotu aj v nedeľu Hokejové štúdio a seriál Aj oni boli pri medailách. Zaujala aj talkšou Richarda Lintnera Citronáda. 

Na Dvojke sledovali zase diváci hokejové zápasy Švajčiarska s Ruskom a Nórska s Ruskom. Najsledovanejším programom tu bolo v sobotu Hokejové štúdio.

Láka aj nehokejový program

Okrem programu MS v hokeji venovali diváci RTVS svoju pozornosť aj súťažno-vedomostnej šou Čo ja viem, ktorú v piatok večer sledovalo 339-tisíc z nich a svoje vedomosti si prostredníctvom mobilnej aplikácie otestovalo takmer 19-tisíc divákov. Vďaka týmto číslam sa relácia, ktorú moderuje Marcel Merčiak stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa.

V nedeľu prilákala divákov k obrazovkám aj diskusná relácia O 5 minút 12 na Jednotke, ktorú si nenechalo ujsť 345-tisíc ľudí.

Ďakujeme, že nás sledujete!


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia