Úvod Novinky Osobnosti
Adam Ďurica a ďalší skvelí hostia v televíznej Regine
Adam Ďurica a ďalší skvelí hostia v televíznej Regine

Adam Ďurica a ďalší skvelí hostia v televíznej Regine

 Počas živého vysielania privítame aj Martina Haricha.

Televízna Regina, ktorú pravidelne sledujete každý pracovný deň o 16:20 na Dvojke, bude počas júla a augusta prázdninovať. Posledné vysielanie pred dvojmesačným voľnom je naplánované na utorok 30. júna.

Diváci sa môžu tešiť na zaujímavé témy, ale aj vzácnych hostí. O hudbe, lete, ale aj letných koncertoch sa budeme rozprávať s Adamom Ďuricom.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Pripravených je aj niekoľko skvelých tipov na výlety či dovolenku na Slovensku. Čo región, to iný odtieň, iné chute, nádherné zákutia aj tradície. Posledná Televízna Regina pred letom inšpiruje aj všetkých fajnšmekrov.

Pozývame do našej televíznej kuchyne, kde sa okrem letných dobrôt bude vyrábať tiež domáci krém po opaľovaní. Naša bylinkárka Lenka Guráňová odhalí jeden z ďalších overených receptov.

Televízna Regina v utorok 30. júna na Dvojke

Televízna Regina oslávila na jar tohto roka prvé narodeniny a naďalej potvrdzuje obľúbenosť u divákom. „Cieľom bolo vytvoriť priestor pre aktuálne témy z rôznych oblastí, pozývať do štúdia zaujímavých a inšpiratívnych ľudí, hovoriť o riešení aktuálnych problémov a prinášať život v regiónoch naživo," hovorí riaditeľka Dvojky Marta Gajdošíková.

Televízna Regina

Tvorcovia relácie z banskobystrického, ale aj košického štúdia boli mimoriadne aktívni aj počas korona izolácie. Aktuálne témy vznikali za prísnych bezpečnostných a hygienických opatrení. Pred každým živým vysielaním nechýbalo meranie teploty moderátorov, štábu, ale aj hostí, ktorých počet bol istý čas limitovaný.

Televízna Regina

„Moderátori Reginy vstupovali cez obrazovku do domácností a boli pre divákov kontaktom s vonkajším svetom. Popri tých najaktuálnejších informáciách prinášali aj povzbudenie, poučenie, poradenstvo a pocit spolupatričnosti. Obidve regionálne štúdiá zmobilizovali svoje sily a spätná väzba na sociálnych sieťach, ale aj v teréne pri nakrúcaní reportáží bola veľmi pozitívna a úprimná," dodáva Gajdošíková.

Televíznu Reginu nájdete v našom online archíve, ale aj na Facebooku.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia