Úvod Novinky Osobnosti
Toto ma po náročnom období teší najviac, priznáva Adela
Toto ma po náročnom období teší najviac, priznáva Adela

Toto ma po náročnom období teší najviac, priznáva Adela

Známa moderátorka a kapitánka tímu zo šou Milujem Slovensko neskrýva radosť.

Nenechajte si ujsť štart deviatej série šou Milujem Slovensko. Piatkové večery budú opäť patriť obľúbeným súťažným disciplínam, ale aj známym tváram, ktoré si odmerajú svoje vedomosti.

Pravidlá sa nemenia. Dva tímy, dvaja kapitáni. Adela Vinczeová a Dano Dangl, ktorých sme s našou kamerou stretli na nakrúcaní nových epizód a bolo očividné, že na novú sezónu sa tešia.

„Nás sa ľudia pýtajú, či sa na nakrúcaní Milujem Slovensko naozaj tak dobre bavíme, ako je to vidieť na televíznej obrazovke a myslím si, že toto sa nedá oklamať a uhrať s toľkými ľuďmi...," prezradila nám Adela, ktorej sme sa pýtali aj na to, prečo miluje Slovensko a v akých momentoch si to uvedomuje najviac.

„Ja mám emotívnu radosť, keď vidím, že hotely môžu zase žiť a majú z čoho žiť... A keď tam vidím personál, ktorý je fantastický a sa snaží. Keď vidím, že gastronómia a hotelierstvo znova funguje, že Slovensko je miestom, kde sa dá dobre dovolenkovať," povedala Adela, ktorú na cestách po našej krajine naposledy nadchol artikulárny kostol v Kežmarku.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Milujem Slovensko na Facebooku aj na Instagrame. Sledujte nás aj na sociálnych sieťach.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia