Úvod Novinky Osobnosti
Tóth: Dobrosrdečnosť ľudí robí Slovensko Slovenskom
Tóth: Dobrosrdečnosť ľudí robí Slovensko Slovenskom

Tóth: Dobrosrdečnosť ľudí robí Slovensko Slovenskom

Olympijský víťaz z Ria nám prezradil aj to, v ktorej oblasti si pred šou Milujem Slovensko verí.

Prvá časť deviatej série šou Milujem Slovensko je za dverami. Jedným zo súťažiacich bude v piatok 11. septembra aj skvelý športovec Matej Tóth. V tíme bude spolu so strelkyňou Dankou Bartekovou a krasokorčuliarkou Nicole Rajičovou.

milujem slovensko

Pre olympijského víťaza a majstra sveta v chôdzi pôjde o tretiu účasť v šou. Prvýkrát sa za pult postavil v roku 2015, nasledoval silvestrovský špeciál v roku 2018. Mateja prekvapilo, že je to už päť rokov od jeho premiéry v Milujem Slovensko. Do Adelinho tímu vtedy prišiel ako čerstvý majster sveta z Pekingu. „Veľmi rád na svoje prvé Milujem Slovensko spomínam. Ukázalo mi, že televízna zábava je zábavou aj pre účinkujúcich a nie je to strojené. Veľmi som sa teraz tešil na svoje tretie účinkovanie v šou," povedal nám pred nakrúcaním.

Matej skúsil porovnať oboch kapitánov. Pred piatimi rokmi bol v tíme Adely Vinczeovej, teraz ho čaká premiéra pod taktovkou Dana Dangla v klasickom kole. „Je úplne jedno u koho ste, lebo obaja sú veľmi príjemní, pomáhajú tímu. Sú to kapitáni na svojom mieste," zhodnotil olympijský víťaz z Ria 2016.

Tak ako pre veľa Slovákov, aj pre Mateja Tótha je naša príroda jednou z pých Slovenska. Vyzdvihol ale aj čosi iné. „Je mi blízka mentalita Slovákov. Dobrosrdečnosť robí Slovensko Slovenskom," priblížil dvojnásobný strieborný medailista z ME.

Matej nám prezradil aj to, v ktorej oblasti si pred súťažou verí. Pretaví svoje vedomosti aj do praxe? Sledujte premiérovú časť novej série šou Milujem Slovensko už v piatok 11. septembra od 20:30 na Jednotke.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


(foto: Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia