Úvod Novinky Osobnosti
Radivojevič si premiéru v Milujem Slovensko užil, prezradil aj čosi viac
Radivojevič si premiéru v Milujem Slovensko užil, prezradil aj čosi viac

Radivojevič si premiéru v Milujem Slovensko užil, prezradil aj čosi viac

Pred súťažou si dvojnásobný medailista z MS neveril najmä v hudbe. Napokon prekvapil.

Prvá časť deviatej série Milujem Slovensko odštartuje už zajtra, v piatok 11. septembra o 20:30 na Jednotke. Hneď v prvom vydaní šou po korone dostanú šancu ukázať svoje znalosti hneď niekoľkí novici v tejto súťaži, v ktorej ide hlavne o zábavu. Jedným z nich je aj bývalý hokejista Branko Radivojevič.

milujem slovensko

Pre čochvíľa 40-ročného sympaťáka to bola premiéra nielen v Milujem Slovensko, ale aj celkovo v podobnom zábavno-vedomostnom programe. „Užil som si veľmi veľa zábavy. Spoznal som nových ľudí, získal nové kontakty. Bolo to ale samozrejme hlavne o tej zábave. Malo to dobrú energiu, dobrý náboj a ja som si to veľmi užil," prezradil nám.

V zámorí v NHL odohral Branko bez jediného duelu 400 zápasov, s reprezentáciou a aj inými klubmi precestoval svet, napriek tomu sa vrátil domov a žije na Slovensku. Jedným z dôvodov je aj naša príroda. „Milujem Nízke Tatry, konkrétne Liptov, kde veľmi rád trávim voľný čas. Či v zime alebo v lete tam je kopec aktivít a práve Liptov je miesto, ktoré milujem," prezradil Branko.

Pre súťažou samotnou si dvojnásobný medailista z MS neveril najmä v hudbe. Napriek tomu práve vďaka sluchu sa mu podarilo pre svoj tím ukoristiť body. Viac už vo videu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia