Úvod Novinky Osobnosti
Juraj Loj si pred Milujem Slovensko verí, bude to stačiť na triumf?
Juraj Loj si pred Milujem Slovensko verí, bude to stačiť na triumf?

Juraj Loj si pred Milujem Slovensko verí, bude to stačiť na triumf?

Piatok prinesie zaujímavý súboj hercov a herečiek, ktorí v súkromí tvoria páry.

Druhá časť novej série Milujem Slovensko sa nezadržateľne blíži. Už v piatok 18. septembra od 20:30 na Jednotke uvidíte zaujímavý súboj hercov a herečiek, ktorí v súkromí tvoria páry. V tíme Adely Vinczeovej sa predstaví aj populárny herec Juraj Loj, ktorého momentálne môžete vidieť v kinách vo filme Šarlatán.

mikujem slovensko

Juraj bude už tento piatok aj so svojimi kolegami súperiť proti tímu Dana Dangla, v ktorom bude aj jeho partnerka Zuzana Kanócz, ktorú sme podobne ako Juraja pred samotnou šou vyspovedali.

Otec troch detí miluje na Slovensku prírodu. „Vychádza to z hektického života, ktorý žijeme. Každý deň sa niekam ponáhľame a v prírode človek pookreje. Slovensko je prekrásny kraj," priblížil Juraj.

Sympatický herec nám prezradil aj to, že sa veľmi rád vracia na štíty hôr. „Či už sú to Nízke alebo Vysoké Tatry. A čo je zaujímavé, tak sú to jediné hory, kam sa ešte tradičným spôsobom vynášajú potraviny," pripomenul svetovú raritu pých Slovenska herec, ktorého poznáte aj zo seriálu Najväčšie kriminálne prípady Slovenska, ktoré pravidelne vysielame každý štvrtok na Dvojke.

mikujem slovensko

Aké sú Jurajove očakávania pred samotnou šou? Verí si v geografii, histórii či literatúre? „To je ťažká otázka, lebo sa nás môžu spýtať na niečo zradné. Ale verím si aj v literatúre, aj v kultúre a aj v dejinách. Čiastočne aj v geografii, lebo často cestujeme do Košíc a prechádzame cez dedinky, obce a mestá, ale rovnako aj tu môže byť otázka zradná, a nemusím vedieť," dodal Juraj s úsmevom.

S čím ide do súboja so svojou partnerkou Zuzkou Kanócz, ktorá ako nám povedala si pred piatkom neverí skoro v ničom? To nám prezradil Juraj tiež a viac už vo videu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Pokiaľ ste nestihli prvú časť deviatej série Milujem Slovensko, nájdete ju v archíve RTVS zadarmo a bez reklamy. Aktuality zo šou vám prinášame aj na facebooku a instagrame.

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia