Úvod Novinky Osobnosti
Eva Pavlíková otvorene o šťastí aj splnených snoch
Eva Pavlíková otvorene o šťastí aj splnených snoch

Eva Pavlíková otvorene o šťastí aj splnených snoch

Obľúbená slovenská herečka oslávila okrúhle životné jubileum.

Herečka Eva Pavlíková oslávila životné jubileum a v Dámskom klube si zaspomínala na svoje herecké začiatky, ale aj divadelné a filmové úlohy, ktoré stvárnila. Do obľúbenej relácie RTVS dorazila aj napriek tomu, že jej kalendár je mimoriadne plný a na nedostatok práce sa aj napriek zložitej situácii sťažovať nemôže. Ako priznala, pri príležitosti narodenín stihla aj bilancovať.

„Vždy som túžila byť divadelnou herečkou a mala som veľké šťastie na úlohy, ktoré som dostávala, ale aj na ľudí... Či už v divadle v Nitre, na tvorcov, ale aj vo všeobecnosti na ľudí v mojom živote. Za tých 60 rokov bolo všetko tak, ako to má byť a keby to takto išlo aj ďalej, bolo by to super," vyznala sa známa slovenská herečka.

Veľká milovníčka umenia, veľká fanúšička svojej dcéry

Diváci ju poznajú z muzikálov, seriálov aj filmov. Keď však Eva Pavlíková nepracuje, venuje sa hlavne priateľom, ale aj záhrade. Ako hovorí, rada chodí aj do kina. „Aj napriek korone sa mi naposledy podarilo vidieť film Šarlatán a bola som úplne nadšená," povedala Ivete Malachovskej v rozhovore. Je rovnako oddanou poslucháčkou hudby a veľmi rada počúva aj tvorbu svojej dcéry - Katarzie.

Eva Pavlíková s mamou

Eva Pavlíková porozprávala v rozhovore aj o svojej mame, zdroj: instagram.com/eva.pavlikova

Aká je pravda o záporných postavách, o ktorých herci radi hovoria, že ich majú najradšej? Nie je žiadne tajomstvo, že Evu Pavlíkovú obsadzujú práve do úloh, ktoré nie sú na prvý pohľad sympatické... Dôkazom toho je aj úloha satana v muzikáli Povolanie pápež či dabing profesorky Umbridgeovej v jednom z filmov o Harrym Potterovi...

Pozrite si celý rozhovor s Evou Pavlíkovou.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


zdroj foto: instagram.com/eva.pavlikova

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia