Úvod Novinky Osobnosti
Stretli sa v ateliéri, teraz sa stretnú v Milujem Slovensko
Stretli sa v ateliéri, teraz sa stretnú v Milujem Slovensko

Stretli sa v ateliéri, teraz sa stretnú v Milujem Slovensko

Fotograf Lukáš Kimlička a model Miroslav Čech v zákulisnom rozhovore.

Doteraz sa stretávali predovšetkým v ateliéri. Kým jeden stál za objektívom, ten druhý stál pred ním. Ako im to pôjde v Milujem Slovensko? V piatok večer sa v obľúbenej šou stretne módny návrhár a fotograf Lukáš Kimlička s modelom Mirom Čechom. S chalanmi sme sa stretli tesne pred nakrúcaním a stihli urobiť rýchly rozhovor.

Zaujímalo nás, kam by prvý nasmeroval toho druhého a naopak, ak by si mali navzájom dať tip na dobrý výlet po Slovensku. „Ja som bol nedávno vo Vysokých Tatrách, vyzeralo to tam síce ako v nákupnom centre... Odporučil by som Záhorie. V tých lesoch je krásne, je tam pokoj a málo ľudí," povedal Kimlička, ktorý zároveň priznal, že za školských čias bol dokonca súčasťou turistického krúžku.

„Liptovská Mara a výhľad na Tatry," povedal Miro, keď sme sa pýtali, na ktorom mieste alebo v akom momente si uvedomil, že miluje Slovensko. Tesne pred nakrúcaním si stihol pozrieť aspoň zopár informácií o našej krajine, ktoré by sa mu mohli pri jednotlivých disciplínach zísť. Najviac sa obáva Narodenín. Darček, ktorý vybuchne, zdá sa patrí tým najobávanejším, čo Milujem Slovensko ponúka...

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Sledujte nás v piatom o 20:30 na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia