Úvod Novinky Osobnosti
Ľudská neprajnosť? Mám na ňu recept, hovorí Evelyn
Ľudská neprajnosť? Mám na ňu recept, hovorí Evelyn

Ľudská neprajnosť? Mám na ňu recept, hovorí Evelyn

Známa komička už túto sobotu v Záhadách tela.

Čo by sa stalo, keby pred tými pár rokmi nevzniklo video o kunách? Komička Evelyn, ktorá odštartovala kariéru vďaka stand-up vystúpeniam a na internete, v tom má jasno. Prezradila, že skôr či neskôr by sa k tomu dostala aj tak. „Nemala som žiaden biznis plán, začala som to robiť len tak z radosti a môj prvý honorár za stand-up bol dvadsať eur. To som ešte bývala na internáte," priznala.

zah1.jpg

Nenechajte si ujsť novú epizódu relácie Záhady tela, foto: Milan Krupčík

Sympatická rodáčka z Oravy, ktorej vtipné videá sa okamžite stali hitom, naráža často aj na neprajnosť ľudí, ktorí dokážu v internetových diskusiách napísať množstvo nepekných reakcií. „Po toľkých rokoch už mám nadhľad a stále si hovorím, že ak je to človek, ktorý mi nevie dať radu, prečo by som si mala pripúšťať hejt," povedala úprimne Evelyn.

ev.jpg

zdroj foto: instagram.com/evelynjefresh

Len nedávno sa začala venovať tancu pri tyči, o ktorom hovorí, že je to poriadna drina. Pole dance, ako sa mu hovorí v angličtine, sa nemusí za každú cenu spájať s ničím vulgárnym. Je to plnohodnotná disciplína, vďaka ktorej sa dá spevniť svalstvo a vyformovať postava. Sledujte celý rozhovor a v sobotu večer reláciu Záhady tela.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Okrem Evelyn sa môžete tešiť aj na Zdenu Studenkovú, Juraja Kemku a Fera Joke-a. Bude veselo!

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia