Úvod Novinky Osobnosti
Stanka Kašperová sa rada vracia do malej obce s 28 obyvateľmi
Stanka Kašperová sa rada vracia do malej obce s 28 obyvateľmi

Stanka Kašperová sa rada vracia do malej obce s 28 obyvateľmi

Sympatická herečka bola kapitánkou v siedmej sérii šou Milujem Slovensko.

Deviata séria šou Milujem Slovensko prinesie aj návrat exkapitánky za hráčsky pult. Stanka Kašperová, ktorá svojim tímom šéfovala v siedmej sérii v roku 2018, si v tej aktuálnej edícii príde po tretíkrát otestovať svoje vedomosti a hlavne sa zabaviť v pozícii účinkujúcej. Ako túto zmenu vníma? Ktorá rola jej sedí viac? „Pozícia kapitánky je zodpovednejšia hlavne smerom k tým, ktorí stoja vedľa mňa. Viem po kom som pozíciu vtedy zdedila a vedomosti Adely nezíska človek len tak. Ako súťažiaca si šou užívam a aj keď stlačím zle, tak viem, že môj tím ma nezabije," povedala nám s úsmevom sympatická herečka.

kašperová, milujem slovensko

Rodáčka z Rimavskej Soboty prezradila, že sa do šou nejde len zabaviť, ale poškuľuje aj po víťazstve. „Šou Milujem Slovensko je o súťaži a súťaživosti a nielen o tom, aby sme si to užili. Diváci chcú vidieť naše sústredenie a reakcie, ktoré nie sú pre nás bežné. Pre mňa je súťaživosť úplne prirodzená, ale vedľa mňa bude stáť Majo Miezga a u neho je súťaživosť ešte väčšia," prezradila s humorom o svojom kolegovi Stanka Kašperová, ktorá v roku 2019 zvíťazila v jednom z vydaní vedomostnej šou RTVS Čo ja viem, kde vo finále spolu so študentským víťazom vyhrali úctyhodných 4 800 eur.

kašperová, milujem slovensko

Hádanie piesní je niečo v čom sa cítim komfortne a takisto slepá mapa a geografia," povedala na margo toho, v čom by mohla v Milujem Slovensko zahviezdiť.

Stanka, ktorá bola hostkou u Adely Vinczeovej v jej relácii Spojky, prezradila, že miesto na Slovensku, kam sa rada a opakovane vracia je malá, dnes už bývalá dedinka, ktorá je mestskou časťou Hnúšte a má len 28 obyvateľov. Aké miesto to je a prečo práve tento krásny kút našej krajiny si Stanka vybrala, sa dozviete už vo videu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Premiérovú časť Milujem Slovensko vysielame v piatok 9. októbra o 20:30 na Jednotke. Ak ste nestihli predchádzajúce časti, nájdete ich v archíve RTVS zadarmo a bez reklamy.

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia