Úvod Novinky Osobnosti
Marcel Forgáč: Rado a Jano sú skvelí, pri Tak určite sa zabaví každý
Marcel Forgáč: Rado a Jano sú skvelí, pri Tak určite sa zabaví každý

Marcel Forgáč: Rado a Jano sú skvelí, pri Tak určite sa zabaví každý

Tak určite je relácia nielen pre športových fanúšikov.

Nová súťažno-zábavná šou Tak určite odštartuje na obrazovkách Jednotky už o pár dní. Kapitánmi tímov budú bývalí výborní športovci Radoslav Rančík a Ján Lašák, ktorých sme vyspovedali už skôr. Na rad teraz prišiel aj moderátor a zabávač Marcel Forgáč, pre ktorého to bude po šou Nikto nie je dokonalý druhá relácia RTVS, ktorej sa ujme ako moderátor.

forgáč, tak určite

O Marcelovi je známe, že je veľkým fanúšikom športu. „Medzi moje najobľúbenejšie športy patrí horolezectvo či lyžovanie, ale rád si zahrám prakticky čokoľvek. Loptové hry, futbal bez problémov až po snooker alebo krčmové calcetto. Aj šípky môžu byť," povedal nám so smiechom sebe príznačným.

Trefne zhodnotil Marcel aj svoj prehľad v športe. Na porovnanie si zobral iného známeho Marcela. „Záleží na tom, kto je porovnávacím bodom. Ak je to bežný Slovák, tak si myslím, že môj prehľad je štandardný, miestami možno ľahký nadštandard. Ale ak by mal byť porovnávacím bodom napríklad Marcel Merčiak, no tak je to mizéria,ׅ" sebakriticky povedal.

Tak určite_foto RTVS Milan Krupčík (67).jpg

Pri ponuke moderovať Tak určite neváhal, pretože formát poznal z britskej BBC. „Mal som veľmi intenzívny pocit, že úsmevnosť celého projektu, športový moment, ktorý v šou je a aj kvalitu a celú tú atmosféru dokážeme preniesť aj do slovenského prostredia. Moja skúsenosť z iných relácií ukazuje, že keď kolektív relácie spolu žije, zabáva sa a zažíva dobré chvíle aj bez toho, aby to musel siliť, tak tá relácia jednoducho žije," ozrejmil Marcel svoje dojmy počas natáčania.

Marcel má bohaté skúsenosti spred kamery, kapitáni oboch tímov nebudú úplne vo svojom prostredí. Ako ich výkony Marcel hodnotí?Sú úžasní v tom, ako sa hecujú navzájom. Obaja chcú vyhrať a ich víťazná mentalita vyrába naozaj fantastickú atmodféru. Rado a Jano sú vtipní, zábavní, vedia v pravú chvíľu zavŕtať jeden do druhého a vedia byť dokonca smutní, keď prehrávajú. Idú tvrdo a nemilosrdne za víťazstvom a pokúšajú sa získavať body aj tam, kde by to nie celkom malo ísť," zhodnotil Marcel.

forgáč, tak určite

„Tak určite je relácia nielen pre športových fanúšikov. Je to relácia, pri ktorej sa zabavíte a my ako krajina piatich miliónov hokejových či futbalových trénerov, odborníkov na všetko, sa uvoľníme a bude to chvíľa, kedy si nejakým spôsobom zrekapitulujeme, čo vieme, ale v žiadnom prípade to nie je moment, kedy by sme chceli poúčať. Zábava je na prvom mieste," odkázal divákom Tak určite Marcel Forgáč.

Zapnite si novú šou v utorok 6. októbra o 20:30 na Jednotke a presvedčte sa sami.

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia