Úvod Novinky Osobnosti
Z basketbalistu televízna hviezda? Tak určite!
Z basketbalistu televízna hviezda? Tak určite!

Z basketbalistu televízna hviezda? Tak určite!

Úspešný slovenský športovec Rado Rančík od utorka na obrazovkách Jednotky.

Slovenského športovca Rada Rančíka čaká veľká televízna premiéra. Rodák z Košíc je náš najúspešnejší basketbalista a od utorka 6. októbra ho môžete vidieť pravidelne v novej športovo-zábavnej relácii Tak určite.

Rančík má na konte 8 titulov Basketbalista roka a množstvo ďalšíchtitulov, ktoré v relácii Neskoro večer zrekapituloval Peter Marcin. Kapitán novej relácie, v ktorej bude súperiť proti Janovi Lašákovi, si zaspomínal na svoje začiatky aj najväčšie športové úspechy. Nevynechal ani trapasy a kuriózne situácie, ktoré sa mu počas kariéry stali. To, že mu fanúšik pred zápasom ukáže prostredník, to rozhodne nečakal.

Rado v súčasností pôsobí v mestskej lige a priznáva, že si to mimoriadne užíva. To isté hovorí o nakrúcaní novinky Tak určite, ktorá bude podľa neho pre divákov zaručenou zábavou. „My športovci nevieme o športe skoro nič. Počas nakrúcania sme narobili kopec chýb, bude sa na čom smiať... A hlavne je to nový formát, ktorý sa dúfam, bude ľuďom páčiť."

Sledujte reláciu Tak určite plnú zaujímavých informácií, vtipných bonmotov a súperenia dvoch sympatických športovcov v utorok večer o 20:30 na Jednotke.


zdroj foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia