Úvod Novinky Osobnosti
Komik Fero Joke priznáva, že jednu zo svojich paródií ľutuje
Komik Fero Joke priznáva, že jednu zo svojich paródií ľutuje

Komik Fero Joke priznáva, že jednu zo svojich paródií ľutuje

Viac nám povedal v rozhovore pred nakrúcaním relácie Záhady tela.

František Košarišťan známy ako Fero Joke, ktorý súťažil v relácii Záhady tela, nám tesne pred nakrúcaním odpovedal na niekoľko otázok. Opýtali sme sa ho aj na to, čo by sa podľa neho stalo, keby prestali fungovať sociálne siete... Čo ak by ich niekto len tak vypol?

„Mnohí ľudia by mali problém, čo sa financií a stability týka. Ale skôr či neskôr by sa tí ľudia presunuli niekam inam - napríklad do médií, alebo by sa vrátili k pôvodným povolaniam," povedal Fero na margo influencerov, ktorí majú na sociálnych sieťach veľa fanúšikov.

S Ďurom Kemkom proti Evelyn a Zdene Studenkovej

Rodák z Oravy je už niekoľko rokov známy najmä ako komik, ktorý sa v internetových paródiách prevteľuje do rôznych postáv a paroduje známe osobnosti. Jednu zo svojich paródií oľutoval a na popud slečny, ktorú jeho skeče nemilo prekvapili, paródiu stiahol.

„Tú paródiu som vôbec nemyslel zle. Ja sa nesnažím ľudí uraziť, hoci v tomto jednom prípade to tá pani takto vzala... Slušne ma poprosila, aby som to stiahol a aj som to urobil," prezradil nám Fero. Ak ste nevideli, ako sa mu darilo v tíme s Jurajom Kemkom proti Evelyn a Zdene Studenkovej, sledujte Záhady tela zadarmo a bez reklamy v našom online archíve.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia