Úvod Novinky Osobnosti
Vondráčková si v Neskoro večer zaspomínala na nebohého Gotta
Vondráčková si v Neskoro večer zaspomínala na nebohého Gotta

Vondráčková si v Neskoro večer zaspomínala na nebohého Gotta

Vypočujte si vtipnú historku z opačného konca zemegule.

Helena Vondráčková u Petra Marcina v talkšou Neskoro večer. Stálica českej a slovenskej hudobnej scény nedávno vydala nový album Tvrdohlavá. Jedna z pesničiek, ktorú na album nahrala, sa objavila v komédii s názvom Ženská pomsta. A pri tejto príležitosti bola reč aj mužsko-ženskom svete...

Ako Helena prezradila, v živote má šťastie na mužov narodených v znamení Barana. „Môj otec bol Baran, môj muž je Baran, jeho syn je Baran... Ja sa z tých Baranov nevymotám," skonštatovala sympatická speváčka, ktorá zároveň dodala, že muž Baran a žena Rak sa k sebe výborne hodia. A bolo to vraj cítiť aj v časoch karantény.

Ako pripomenul Peter Marcin, práve počas dlhých týždňov, keď sme boli zatvorení doma, dochádzalo v domácnostiach (najmä medzi partnermi) k mnohým nezhodám. Jediná vec, ktorá Helene na manželovi prekáža, je fajčenie. „Kade chodí, všade fajčí," priznala.

V relácii Neskoro večer si zaspomínala aj na Karla Gotta, ktorý zomrel pred rokom v októbri. „Boli sme na spoločnom turné v Austrálii, bývali sme na nádhernej pláži, v jednom super hoteli. Ja som tam bola s mužom, Karel s Ivankou, ale ešte neboli svoji. Keď som sa jedno ráno zobudila, zbadala som ho, ako žehlí. Sťažoval sa, že mu nefunguje žehlička. Ona však nebola v zástrčke," zasmiala sa Helena, ktorá prezradila, že nebohý český Slávik bol mimoriadne nepraktický.

Sledujte celý rozhovor v talkšou Neskoro večer.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia