Úvod Novinky Osobnosti
Slezákova ostrá kritika kolegov: Veľa umelcov má zadné dvierka
Slezákova ostrá kritika kolegov: Veľa umelcov má zadné dvierka

Slezákova ostrá kritika kolegov: Veľa umelcov má zadné dvierka

Známy herec a spevák si servítku pred ústa nedáva.

„Môj brat bol stále súťaživý a keď prehrával, vedel sa hnevať. Keď som prehrával ja, nič to so mnou nerobilo a jeho štvalo, že ma to neštve," povedal nám v rozhovore Jano Slezák, známy slovenský herec a spevák, ktorého diváci poznajú z množstva úspešných muzikálov.

2020_ZÁHADY TELA_Marián Čekovský, Ľubica Čekovská, Ján Ďurovčík, Ján Slezák_foto RTVS Milan Krupčík (59).jpg

Ako nám Jano prezradil, obdobie leta mal mimoriadne pestré, a to aj napriek tomu, že povinností na pódiách nemal príliš veľa. Užíval si domáci pokoj, ale aj prácu v záhrade. „Pracoval som s drevom, strihal stromy, kosil... u našich je stále čo robiť," priznal sympatický rodák zo Záhoria.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ako to bolo s tou kritikov kolegov z umeleckých kruhov? Počas prvej vlny koronakrízy sa Jano ozval a mimoriadne ostro sa pustil do tých, ktorí sa začali sťažovať na nedostatok práce aj peňazí. „Ozvalo sa mi niekoľko ľudí, ale v pozitívnom slova zmysle... že so mnou súhlasia. Jedna vec je, že naše povolanie je nestabilné a to si ja uvedomujem už niekoľko rokov. Druhá vec je, že kopec mojich kolegov má zadné vrátka," povedal nám Jano.

Pozrite si kompletný rozhovor. A v sobotu večer o 20:30 na Jednotke ďalšie Záhady tela, v ktorých bude Jano Slezák a Jano Ďurovčík súperiť so súrodencami Čekovskými.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia