Úvod Novinky Osobnosti
Najväčší úspech aj zlyhanie obľúbeného komika Sama Trnku
Najväčší úspech aj zlyhanie obľúbeného komika Sama Trnku

Najväčší úspech aj zlyhanie obľúbeného komika Sama Trnku

Vypočujte si rozhovor ako podcast.

Dá sa vôbec o humore rozprávať vážne? Aj toto sa snažila rozlúsknuť moderátorka Andrea Poláčková s jedným zo svojich hostí. Samuel Trnka - známy humorista aj televízny vedátor. „Radšej sa nechávam zabávať," priznal hneď v úvode rozhovoru.

Ako dodal, humoristov najradšej počúva pri manuálnej práci a medzi jeho obľúbencov patria ľudia z Divadla Járy Cimrmana, ale aj Lasica a Satinský. Sleduje však aj rôznych youtuberov či stand-up komikov, a to nielen domácich, ale aj zahraničných.

Skúška sirén

Spolu s kolegami pripravuje pre Slovenský rozhlas nedeľný zábavník Skúška sirén, zdroj foto: instagram.com/tensamotrnka

Aká je definícia humoru? Aj to bola otázka, ktorú položila Andrea Poláčková Samovi. „Ak niekto vedel, čo ten humor s nami robí, tak to bol Sigmund Freud. Povedal, že zmysel pre humor je zrelou odpoveďou na stresory," prezradil sympatický komik, ktorý Freuda v istom momente prestal vnímať ako psychológa, ktorý berie veci príliš vážne. „Sám však nepotrebujem definovať humor," hovorí Samuel.

Vypočujte si rozhovor ako podcast. Je dostupný nielen na našom webe, ale aj v ďalších známych podcastových službách. Z úst Sama Trnku sa dozviete aj to, ako a či vôbec sa dajú vopred pripraviť vydarené fóry. Dá sa robiť humor bez vulgarizmov?

201013_HAP_Hosť Andrey Poláčkovej Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia