Úvod Novinky Osobnosti
Martinovič: Je vo mne malý súťaživý Števo. Herec prezradil aj to, čo nemal
Martinovič: Je vo mne malý súťaživý Števo. Herec prezradil aj to, čo nemal

Martinovič: Je vo mne malý súťaživý Števo. Herec prezradil aj to, čo nemal

Sympatický herec sa rád vracia do Banskej Štiavnice.

Už tento piatok prinesieme divákom Jednotky opäť zaujímavý súboj v šou Milujem Slovensko. Kapitáni Adela Vinczeová a Dano Dangl od 20:30 zvedú vzájomný súboj výlučne s a proti hercom z jedného jediného divadla. Na Danovej strane budú stáť stáťZuzana Kyzeková, Jakub Ružička a Lucia Hurajová, rozhovor s ktorou si môžete prečítať tu. Adela sa bude spoliehaťna vedomosti Adely Mojžišovej, Štefana Richtáreka a Štefana Martinoviča, ktorého sme vyspovedali počas prestávky v nakrúcaní šou. Všetci šiesti herci resp. herečky sú súčasťou Túlavého divadla.

milujem slovensko, martinovič

Považuje sa populárny herec, ktorý bol súčasťou tohtoročného projektu RTVS U vás doma, za súťaživého? „Myslím, že je vo mne taký malý súťaživý Števo, ktorý chce vyhrať. Našťastie formát Milujem Slovensko je tak príjemný, že sa človek hlavne zabaví, ale samozrejme v kútiku duše by som chcel aj vyhrať," prezradil svoje ambície pred druhou účasťou v šou Števo. V roku 2015 ako súčasť tímu Dana Dangla neokúsil chuť víťazstva.

Rodák zo Zlatých Moraviec takisto uviedol, že miesto na Slovensku, kam sa veľmi rád a opakovane vracia, je Banská Štiavnica. Dôvodom je aj divadelný projekt, ktorý napriek pandémii nového koronavírusu v lete napísal svoju druhú kapitolu a pokračovať má aj v tom nasledujúcom roku. „Mám rád uličky Štiavnice. Zakaždým, keď sa nimi prechádzam, tak mám pocit, že objavuje nové a nové zákutia, o ktorých som nevedel," prezradil dôvody výberu tohto krásneho baníckeho mesta Števo.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Herec, ktorému nie je cudzia ani rola zabávača či seriálové prostredie a ktorý v roku 2017 zvíťazil vo vedomostnej šou Čo ja viem, kde nahral úctyhodných 5 200 eur, nám povedal aj to, čo si na Slovenkách a Slovákoch cení najviac. Keďže sme rozhovor s ním nakrúcali počas prestávky, prezradil možno aj to, čo nemal. Viac už vo videu.

Milujem Slovensko vysielame v piatok 23. októbra o 20:30 na Jednotke. Poslednú časť nájdetev archíve RTVS. Viac o šou sa dozviete na facebooku či instagrame.

Takto sa Števo udržiaval v hereckej kondícii počas prvej vlny pandémie nového koronavírusu:

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia