Úvod Novinky Osobnosti
Školu nemal rád, byť moderátorom ho baví. Peter Bič si ide v piatok po víťazstvo
Školu nemal rád, byť moderátorom ho baví. Peter Bič si ide v piatok po víťazstvo

Školu nemal rád, byť moderátorom ho baví. Peter Bič si ide v piatok po víťazstvo

Moderátor relácie 3 PÓDIÁ sa nepovažuje za súťaživého človeka.

Do šou Milujem Slovensko, ktorej premiérovú časť vysielame tradične v piatok o 20:30 na Jednotke, sa po siedmich rokoch vracia hudobník a moderátor Peter Bič. V roku 2013 ako súčasť tímu Adely Vinczeovej zvíťazil, s čím ide do šou teraz, nám prezradil v interview.

peter bič, milujem slovensko

Moderátor hudobno-zábavnej relácie 3 PÓDIÁ sa nepovažuje za súťaživého človeka. „Preto mám rád individuálne športy ako bicyklovanie alebo prechádzka," s úsmevom nám prezradil v rozhovore pred natáčaním samotnej šou, ktorej najbližšie vydanie bude špeciálne - stretnú sa v ňom výlučne hudobníci.

Napriek tomu, že sa Peter nepovažuje za súťaživého, v piatok chce vyhrať. „Ale samozrejme neberiem to až tak vážne. Je to skvelá zábava, teším sa, že som tu. Máme skvelý tím a určite vyhráme," vyzdvihol svojich spolusúťažiacich z tímu Dana Dangla Emmu Drobnú a Adama Ďuricu.

peter bič, milujem slovensko

Milujem Slovensko je aj o vedomostiach. Ktorý predmet mal sympatický gitarista na škole najradšej? „Žiadny. Nemal som až tak rád školu, pretože ma to vôbec nebavilo. Aj preto som rýchlo prešiel ku gitare a chodiť na hudobnú školu ma aj bavilo," prezradil o sebe bývalý člen kapely IMT Smile.

Moderátor či súťažiaci? Čo z toho Petrovi pasuje viac? „Byť moderátorom je super. Rozhovor si môžete viesť tak, ako chcete a dostávate také informácie, aké asi chcete a to ma baví. Byť súťažiacim je o zábave," povedal hudobník, ktorý počas kariéry spolupracoval aj s s Janou Kirschner, Petrom Lipom či Richardom Müllerom.

Zakladateľ skupiny Peter Bič Project nám prezradil aj to, kam resp. ku komu na Slovensku sa rád vracia a čo si na Slovenkách a Slovákoch váži najviac. Viac už vo videu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Premiérovú časť Milujem Slovensko vysielame v piatok 30. októbra o 20:30 na Jednotke. V archíve RTVS nájdete dve predošlé vydania.

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia