Úvod Novinky Osobnosti
Komička Simona: Problémy sú národným bohatstvom Slovákov
Komička Simona: Problémy sú národným bohatstvom Slovákov

Komička Simona: Problémy sú národným bohatstvom Slovákov

Simona svoje majstrovstvo predviedla priamo v šou.

Hostkou Petra Marcina v šou Neskoro večer bola uplynulý víkend stand-up komička Simona Obšivanová. A svoje majstrovstvo predviedla priamo divákom v štúdiu a aj pred televíznymi obrazovkami. Téma jej stand-upu bola navonok jednoduchá - problémy.

My sme Slováci a problémy sú naše národné bohatstvo. Keď nemáš problémy, tak si na Slovensku nikto. Ak sa máš dobre, šmýkaj do Rakúska. Nám tu priemery kaziť nebudeš," rypla si, samozrejme s dávkou humoru a irónie, Simona.

simona obšivanová

Problém nepríde sám. Problém, ktorý príde sám, je vzácny problém. Preto si stále vážime mužov. Na problémoch treba pracovať a poviem vám ako - ráno treba ísť k doktorovi do čakárne a tam sú tie babky s fialovými vlasmi," pokračovala Simona v nastavenej latke.

Mojim najväčším problémom je to, že som žena. My ženy to máme ťažšie a viem to obhájiť. Ja som rodila a preto nevyzerám, že mám 26 rokov, lebo žene po pôrode sa roky počítajú ako psovi a to je nespravodlivé," neobišla ani samú seba.

Pozrite si celé vystúpenie Simony a dozviete sa aj to, čo by ženy mali mať a nemajú to a majú to, čo by mať nemali.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Simona sa na sociálnej sieti v nedeľu vrátila k svojmu účinkovaniu u Petra Marcina. „Bolo super a že som rozosmiala Marcina, takže už neviem čo ďalej so životom," začala klasicky na humornú nôtu. Pokračovala ale vážnejšie a účasť v šou ju veľmi potešila aj z dôvodu, že mohla radosť priniesť aj iným. „Ani neviete ako ma veľmi zahrial tento pocit, ktorý som už dávno tak naplno necítila. Vlastne od kedy nevystupujeme. Také to, že to, čo robíš má zmysel a ľuďom prináša niečo rovnako hrejivé do dní. Vyhŕkla mi slza," odkázala Simona fanúšikom.

Veríme, že aj vám sa jej vystúpenie páčilo. Celé vydanie šou, v ktorej vystúpili aj moderátorka RTVS Jana Majeská a spevák Pavol Hammel, nájdete v archíve RTVS zadarmo a bez reklamy.

(foto: FB/Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia