Úvod Novinky Osobnosti
Gašpar: Som súťaživý, pri hrách to u nás doma vrie, ale hlavne sa idem zabaviť
Gašpar: Som súťaživý, pri hrách to u nás doma vrie, ale hlavne sa idem zabaviť

Gašpar: Som súťaživý, pri hrách to u nás doma vrie, ale hlavne sa idem zabaviť

Ktorý šport by chcel jeden z najlepších slovenských komentátorov vyskúšať?

Športový komentátor RTVS a tímlíder pre priame prenosy Pavol Gašpar bude v piatok 13. novembra od 20:30 na Jednotke po tretíkrát súťažiť v šou Milujem Slovensko. Prinesie mu poverami opradený dátum šťastie? Sympatického komentátora, ktorý je už viac ako 15 rokov hlasom hokejových majstrovstiev sveta, sme pred natáčaním vyspovedali.

_DSC9117.jpg

Pri novinárovi, ktorý sa venuje športu (okrem hokeja komentuje aj atletiku či vodný slalom), je zrejme zbytočné pochybovať, či má súťaživosť v krvi. „Som veľmi súťaživý, hoci viem, že táto súťaž nie je úplne o tom, kto vyhrá, ale hlavne o tom, aby sme sa všetci dobre zabavili. Ale pri spoločenských hrách u nás doma to niekedy celkom vrie," poodhalil čo-to aj zo súkromia Paľo, ktorý bude v tíme Dana Dangla spolu s moderátorom Duelu alebo relácie VaT Gregorom Marešom a retro hlásateľkou Luciou Michelčíkovou, ktorej hlas diváci poznajú z relácie Noc v archíve.

gašpar, milujem slovensko

Ako človeka, ktorý so športom nielen pracuje, ale zrejme ho má aj rád, lákajú Paľa ešte nejaké športy alebo disciplíny, ktoré by si chcel vyskúšať? Vzhľadom na môj pomaly pokročilý vek už asi ani nie. Ale myslím si, že tých športov je dnes už toľko, že nestíhame ani vnímať, aké nové odvetvia pribúdajú a čo sa vlastne za šport dnes už považuje. Napríklad na olympijských hrách mládeže sa súťažilo v breakdance, čo je už skôr forma umenia, ale v Buenos Aires to bolo hodnotené ako olympijská disciplína," pridal zaujímavý postreh martinský rodák, „Ktovie, možno sa breakdancerov dočkáme časom aj na olympijských hrách," doplnil.

Čo na Slovensku jeden z našich najpopulárnejších a najlepších komentátorov obdivuje? Dozviete sa vo videu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Premiérovú 10. časť deviatej série Milujem Slovensko vysielame v piatok 13. novembra o 20:30 na Jednotke. V archíve až do piatkovej polnoci nájdete posledné dve časti populárnej šou.

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia