Úvod Novinky Osobnosti
Vyhral zápas storočia, jeho zverenec prerazil aj vo svete
Vyhral zápas storočia, jeho zverenec prerazil aj vo svete

Vyhral zápas storočia, jeho zverenec prerazil aj vo svete

„Pumukli" knokautoval českého rivala. Zápas trval iba 127 sekúnd.

Slovenský majster bojových umení Attila Végh už viac ako rok nie je súčasťou ringu. Naposledy sa do klietky postavil v pamätnom „zápase storočia" proti Karlosovi Vémolovi. „Pumukli", ako znie Attilova prezývka, knokautoval českého rivala jediným úderom, zápas trval iba 127 sekúnd.

Aj na tento zápas sa v novom vysielacom čase budú Attilu pýtať v televíznom podcaste Boris & Brambor bývalí hokejisti Boris Valábik a Marián Gáborík. Sledujte reláciu v piatok 20. novembra o 22:50 na Jednotke po cestovateľskej šou S úsmevom po Slovensku - Dovolenka doma. V sobotu o 23:00 si zase nenechajte ujsť Špeciál s Attilom.

35-ročný rodák z Dunajskej Stredy v tejto chvíli nevylučuje, že sa vráti k aktívnemu zápaseniu a že 9. november 2019 teda zrejme nebude dátumom konca jeho kariéry. Momentálne sa ale člen trnavského Spartakus Fihght Gym sústreďuje na inú rolu - pozíciu trénera.

attila végh

V októbri sa jeho zverenec Ľudovít Klein stal prvým Slovákom v najprestížnejšej organizácii miešaných bojových umení. Pri svojej premiéra na galavečere UFC 253 Klein dokonca zdolal Novozélanďana Shanea Younga. Podľa Végha to pomôže ďalším bojovníkom spod Tatier, ktorým sa tak ľahšie otvoria dvere do sveta bojových umení. „Vyhral som Zápas storočia, mám zverenca, ktorý zápasí v UFC. To je najviac, čo môže byť. Bol to veľmi úspešný rok," zhodnotil.

attila véghAttila po triumfe nad Karlosom Vémolom.

(foto: RTVS, sfg.sk)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia