Úvod Novinky Osobnosti
Alex Porubská: Prekvapilo ma, čo všetko je za Milujem Slovensko
Alex Porubská: Prekvapilo ma, čo všetko je za Milujem Slovensko

Alex Porubská: Prekvapilo ma, čo všetko je za Milujem Slovensko

Milujem Slovensko bude tentokrát o tanci.

Po influenceroch Matejovi Zrebnom či beth.sal bude Milujem Slovensko tentokrát zo zákulisia sledovať instagramerka Alexandra Porubská. Sympatickú študentku masmediálnej komunikácie sme po natáčaní šou vyspovedali.

Pre Alex, ktorá sa niekoľko rokov venuje aj blogovaniu, bolo Milujem Slovensko prvou skúsenosťou s televíziou. „V zákulisí nakrúcania som ešte nebola a dosť ma prekvapilo, čo všetko je za tým. Divák vidí už len ten celok, ale je fascinujúce, koľko ľudí je za celou šou," prezradila dojmy Alex, ktorá sa primárne na svojom blogu venuje móde či kozmetike.

Zo začiatku som sa na mojom blogu venovala ženským témam či recenziám produktov. Teraz je to už skôr móda, ktorá ma zaujíma viac," povedala. Jej profil alexxiew na instagrame má viac ako 23-tisíc sledovateľov.

Sympatická influencerka si aj počas nakrúcania Milujem Slovensko všímala módne kúsky hostí či kapitánov a pôsobila ako akási módna polícia. „Krásne kroje ma zaujali. Fascinuje ma ale aj to, za aký krátky čas dokážu maskérky zapracovať mejkap tak, aby to v televízii vyzeralo super," dodala.

Alex nám prezradila aj to, čo okrem prírody na Slovensku miluje a či práve naša krajina je pre ňou tou ideálnou pre život. Viac už vo videu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Premiérovú časť Milujem Slovensko vysielame už dnes o 20:30 na Jednotke. Pôjde o špeciálne tanečnícke kolo - proti sebe sa na jednej strane postavia Laci Strike, Ladislav Cmorej a Martina Lacová, proti ktorým sa o víťazstvo budú usilovať Linda Luptáková, Natália Glosíková a Mário Radačovský.

laci strike, milujem slovensko

(foto: RTVS/Milan Krupčík, instagram/alexxiew)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia