Úvod Novinky Osobnosti
Ďurianová pred veľkou premiérou: Cítim, že mám ešte čo ponúknuť
Ďurianová pred veľkou premiérou: Cítim, že mám ešte čo ponúknuť

Ďurianová pred veľkou premiérou: Cítim, že mám ešte čo ponúknuť

Počas prvého zo štvorice koncertov vystúpia Peter Lipa a The Gospel Family.

Na Dvojke 29. novembra o 20:10, na prvú adventnú nedeľu, odštartuje deviaty ročník unikátneho projektu Slovensko Advent, ktorý spája umenie a kultúru s ušľachtilým charitatívnym rozmerom. Hlavným poslaním je ukázať v adventnom období zaujímavé miesta na Slovensku, inšpiratívnych ľudí a projekty, ktoré pomáhajú ľuďom na Slovensku.

Počas prvého zo štvorice tohtoročných koncertov sa na vás teší modetátorka Marianna Ďurianová a jej hudobní hostia Peter Lipa a The Gospel Family. Koncert budeme vysielať naživo z Kultúrneho domu Andreja Hlinku v Ružomberku.

Pre Mariannu pôjde v nedeľu o premiéru v projekte Slovensko Advent. Moderátorka, ktorú poznáte najmä zo športového spravodajstva RTVS, sa na túto výzvu veľmi teší. „Som rada, že môžem byť súčasťou tohto pekného projektu, ktorý možno poteší diváka a zároveň pomáha. Z charitatívneho rozmeru mám veľkú radosť, lebo vždy sa rada zúčastním niečoho, čo je nápomocné," povedala nám pred nedeľou.

Template::Toolkit plugin error - Can't locate Mojo/DOM.pm in @INC (you may need to install the Mojo::DOM module) (@INC contains: /srv/Cyclone3/!rtvs.sk/_addons /srv/Cyclone3/!rtvs.sk/.libs /srv/Cyclone3/!rtvs.sk/_addons /srv/Cyclone3/!rtvs.sk/.libs /srv/Cyclone3/_overlays/10-local/_addons /srv/Cyclone3/_overlays/10-local/.libs /srv/Cyclone3/_overlays/01-obsolete/_addons /srv/Cyclone3/_overlays/01-obsolete/.libs /srv/Cyclone3/_addons /srv/Cyclone3/_addons /srv/Cyclone3/.core/.libs /etc/perl /usr/local/lib/x86_64-linux-gnu/perl/5.30.0 /usr/local/share/perl/5.30.0 /usr/lib/x86_64-linux-gnu/perl5/5.30 /usr/share/perl5 /usr/lib/x86_64-linux-gnu/perl/5.30 /usr/share/perl/5.30 /usr/local/lib/site_perl /usr/lib/x86_64-linux-gnu/perl-base) at /srv/Cyclone3/.core/.libs/Template/Plugin/DOM.pm line 10. BEGIN failed--compilation aborted at /srv/Cyclone3/.core/.libs/Template/Plugin/DOM.pm line 10. Compilation failed in require at /srv/Cyclone3/.core/.libs/Template/Plugins.pm line 206.

Marianna sa ako profesionálka pripravuje na každu akciu a Slovensko Advent nebude výnimkou. „Ako moderátorka sa na každú akciu pripravujem zodpovedne. V nedeľu budem mať skvelých hostí - Petra Lipu, The Gospel Family - takže diváci sa majú na čo tešiť a budeme hlavne pomáhať. Verím, že na konci celého večera bude príjemný pocit," vyjadrila želanie Marianna.

S bývalou hlásateľkou, ktorá svoju televíznu kariéru začínala pred 20 rokmi ešte vo vtedajšej Slovenskej televízii, sme sa vrátili aj k zisku ocenenia OTO. Vo videu sa dozviete, či rok 2020 považuje za vrchol jej kariéry a ako vidí svoju budúcnosť.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


(foto: RTVS)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia