Úvod Novinky Osobnosti
Dara Rolins: Ľudia si myslia, že som sama. Nie som!
Dara Rolins: Ľudia si myslia, že som sama. Nie som!

Dara Rolins: Ľudia si myslia, že som sama. Nie som!

Známa speváčka bude hosťom relácie Zlaté časy.

„Riešime hlavne dievčenský svet. Tak vieš, všetko... Aj teraz na toalete som sa jednej z tanečníc pýtala na chlapov, na oblečenie, na vlasy," zasmiala sa na úvod rozhovoru Dara Rolins, ktorú sme stihli vyspovedať tesne pred nakrúcaním relácie Zlaté časy. Diva českej a slovenskej pop music sa na obrazovkách objaví vo štvrtok o 20:30 na Jednotke.

Dara Rolins v nahrávacom štúdiu

Dara aktuálne pracuje na nových pesničkách, zdroj: instagram.com/dararolins_vermi

Má Dara aktuálne niekoho? Odkedy oznámila, že je znova single, novinári aj fanúšikovia sa jej občas pýtajú aj na nový vzťah. „Ľudia majú pocit, že som stále sama. Občas sa ma to aj dotkne, lebo majú potrebu ma ľutovať. To, že sa o tom nevie, ešte neznamená, že som úplne sama. Ale nie je to nikto oficiálny, ktorého by som predstavila ako svojho partnera," povedala záhadne speváčka.

Rodáčka z Bratislavy priznala, že jej chýba vystupovanie a koncerty. Hudba však v jej živote stále zohráva veľkú rolu. Nedávno vydala novú skladbu Pena, ku ktorej zverejnila videoklip a podľa vlastných slov pracuje na ďalších novinkách. S Darou sme sa rozprávali aj o dodržiavaní opatrení a dcére Laure. Sledujte rozhovor.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia