Úvod Novinky Osobnosti
Janette Štefánková o Vianociach bez kapustnice
Janette Štefánková o Vianociach bez kapustnice

Janette Štefánková o Vianociach bez kapustnice

Sympatická moderátorka RTVS nielen o vianočnom jedle, ale aj koncerte Slovensko Advent.

Janette Štefánková, sympatická moderátorka Správ RTVS, ale aj aktuálna držiteľka diváckej ceny OTO. Túto nedeľu ju máte možnosť vidieť ako hostiteľku večera Slovensko Advent - koncertu, ktorý naživo odvysielame z Kúpeľov Sliač. Tešiť sa môžete aj na Fats Jazz Band a rovnako aj Kamila Mikulčíka s kapelou.

Okrem hudobných čísel spoznáme neziskovú organizáciu Indícia, ktorá sa venuje vzdelávaniu a inšpirovaniu učiteľov a manažérov na slovenských školách. Rovnako priblížime činnosť vzdelávacieho programu Komenského inštitút, ktorý poskytuje každý rok 20 pedagogičkám a pedagógom kvalitné ročné vzdelávanie, šité na mieru súčasným potrebám na školách.

Slovensko Advent v nedeľu o 20:10 na Dvojke

V deň vysielania, 13. decembra, bude v kalendári Lucia. S týmto menom sa Janette viažu spomienky na detstvo a obdobie dospievania... Ako nám prezradila, s kamarátkami chodila strašiť spolužiačky. Oveľa bohatšie spomienky má na Vianoce ako také.

Stromček sa v rodine moderátorky zdobil ráno 24. decembra. Aktivity mali všetci členovia pekne rozdelené... V rozhovore sa dozviete aj to, bez ktorých chutí a vôní si Janette Štefánková nevie predstaviť najkrajšie sviatky v roku. Budú jej tohtoročné opäť bez typickej kapustnice?

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Viac o Slovensko Advent 2020 sa dozviete na oficiálnej webovej stránke

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia