Úvod Novinky Osobnosti
Pečenie nechávam na mamu a svokru, priznáva Adela
Pečenie nechávam na mamu a svokru, priznáva Adela

Pečenie nechávam na mamu a svokru, priznáva Adela

S moderátorkou Trochu inak sme sa rozprávali tesne predtým, ako jej potvrdili koronavírus.

Adela Vinczeová patrí k ľuďom, ktorí aj počas najrušnejších sviatkov v roku myslia na to, ako sa vyhnúť predvianočnému zhonu... Už v minulosti niekoľkokrát priznala, že darčeky a malé pozornosti pre svojich blízkych najradšej vymýšľa a vyrába sama.

Ako nám moderátorka diskusnej relácie Trochu inak prezradila v rozhovore, tento rok sa k darčekom dostane len pár dní pred Vianocami. Prvý voľný deň mala naplánovaný na 18. decembra.

Pracovné povinnosti, ale aj prípravu na sviatky jej podľa medializovaných informácii skrížil koronavírus. Rozhovor, ktorý si máte možnosť pozrieť nižšie, sme s Adelou urobili tesne predtým, ako mala pozitívny test. Komplikácie potvrdila sama na Facebooku relácie.

Adela otvorene priznala, že akýchkoľvek hmotných darčekov má dosť a momentálne nič nepotrebuje. Aj ona sama tento rok skôr premýšľa o poukazoch na rôzne služby a zážitky, ktoré nielen potešia, ale sú aj užitočné. Sympatickej moderátorky sme sa opýtali aj na to, čo urobí, keď sa nám podarí „zahodiť" rúška a koronakríza ustane.

„Pôjdem asi do môjho obľúbeného wellnessu - do sauny a zaplávať si. Pôjdem do fitka a samozrejme podporiť obľúbené reštaurácie a posedieť si s kamarátmi... Ale netrápim sa myšlienkami typu, čo teraz všetko nemôžem," zhrnula Adela, ktorú môžete vidieť v predvianočnom maratóne relácie Trochu inak.

Sledujte od 14. do 18. decembra každý večer o 21:20 hod na Dvojke.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia