Úvod Novinky Osobnosti
Petra Bernasovská: Raz nám prihorel aj zemiakový šalát
Petra Bernasovská: Raz nám prihorel aj zemiakový šalát

Petra Bernasovská: Raz nám prihorel aj zemiakový šalát

O vianočných zvykoch, vianočnom jedle aj vianočnej hudbe s moderátormi Dobré ráno, Slovensko.

„U nás sú tie sviatky také domiešané. Rodičia pochádzajú z východu a niekoľko zvykov si doniesli odtiaľ, ale na stole je to taká klasika... Nechýba kapor, šalát, kapustnica a ani koláčiky," prezradila v predvianočnom rozhovore Petra Bernasovská, moderátorka Slovenského rozhlasu.

Pri tejto príležitosti si spomenula aj na nehodu, ktorá sa stala jej mame pred pár rokmi pri posledných prípravách štedrovečerného stola. „Moja maminka zlatá... raz jej prihorel zemiakový šalát," zasmiala sa sympatická moderátorka, ktorej v rannom vysielaní Rádia Slovensko sekunduje Richard Dedek.

Vianočná hudba aj počas leta? A prečo nie?

„Ako skoro v každej rodine, u nás nechýbajú oblátky s medom, máme však aj tradíciu, pri ktorej si dávame nejaké drobné pod obrus, umývame si ruky vo vode s peniazmi," prezradil moderátor, ktorý prezradil aj to, akým spôsobom a kedy odhalil vianočné tajomstvá týkajúce sa darčekov a Ježiška.

Nedalo sa neopýtať, ktoré vianočné skladby dokážu Petru a Richarda naladiť na sviatky... „Ja odporúčam Fragile a ich vianočný album. Počúvala som ho dokonca v lete, keď sme išli na dovolenku," priznala moderátorka.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia