Úvod Novinky Osobnosti
Zabúdame na tradície. Tieto Ivetu Malachovskú naučila mama a ctí si ich
Zabúdame na tradície. Tieto Ivetu Malachovskú naučila mama a ctí si ich

Zabúdame na tradície. Tieto Ivetu Malachovskú naučila mama a ctí si ich

Aký netradičný darček chystala moderátorke Dámskeho klubu jej dcéra?

Moderátorka obľúbeného magazínu Dámsky klub Iveta Malachovská sa rovnako ako iní na blížiace sa vianočné sviatky teší. V našom rozhovore sa ale nevyhla kritike smerom k súčasnosti a rýchlemu životnému tempu.

Žijeme v časoch, kedy sa ľudia k tradíciám stavajú z nadhľadu a štýlom buďme moderní, iní a trendoví. To ale nie je cieľom Vianoc. Pre mňa je najcennejšie to, že všetko, čo ma naučila moja mama, som preniesla do našej domácnosti. Pod tanier si dávame šošovicu a centy, v minulosti haliere, žiadne šupiny, lebo veríme, že za šupiny si nič nekúpite. Manžel, rovnako ako ja pochádzajúci z Bratislavy, priniesol krájanie jabĺčka. Toto sú zvyky, ktoré si nesmierne ctím a verím, že aj moja dcéra si ich osvojí," vyslovila svoje želanie Iveta, ktorá už takmer 30 rokov tvorí manželský pár s operným spevákom Martinom Malachovským.

Pozrite si vo videu, aký netradičný darček dcéra Ivete chystala a či napokon došlo k samotnej realízácii.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


U Malachovských k Vianociam patrí rozprávka Tri oriešky pre Popolušku. „Milujem aj Cirque du Soleil a vo vianočnom vysielaní na Dvojke býva ich množstvo vystúpení a na to sa každoročne teším. Čo sa piesní týka, tak už asi od 20. decembra idem doma na nervy s pesničkami, ktoré púšťam dokola. Vianoce nemôžu byť bez piesní Kennyho G, Barbry Streisand, Georgea Michaela či Chrisa Reu a jeho hitu Driving home for Christmas," uzavrela Iveta.

Iveta Malachovská

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia