Úvod Novinky Osobnosti
Zdobiť stromček osamote? Veľmi zvláštny pocit, hovorí Katka Brychtová
Zdobiť stromček osamote? Veľmi zvláštny pocit, hovorí Katka Brychtová

Zdobiť stromček osamote? Veľmi zvláštny pocit, hovorí Katka Brychtová

Pre niekdajšiu moderátorku Pošty pre teba je symbolom Vianoc Láska nebeská.

Katka Brychtová, ktorá od septembra spolu s kolegom Marcelom Hanáčkom moderuje Klub na Trojke, má vianočné zvyky, ktoré si nesie od svojich detských čias. Medzi ne patrí aj živý stromček. „Napriek tlakom odolávam, keďže môj manžel každý rok kúpi pekný stromček. Mali sme zvyk, že sme ho spolu s deťmi aj zdobili. Teraz sú už deti veľké, pribudli vnúčatá, takže nie vždy sa to podarí. Dokonca sa mi stalo, že som stromček zdobila sama, čo bol veľmi zvláštny pocit," povedala nám v rozhovore.

Katka svojim deťom väčšinou kúpila darčeky, z ktorých sa úprimne tešili. „Veľká túžba môjho syna bol bicykel, pretože ako dieťa rád bicykloval. Veľmi rada obdarovávam, čiže niekedy som to možno až preháňala a moje deti boli zvyknuté, že dostávajú veľa darčekov. Na Vianoce nejde ale o darčeky, skôr ale o to, aby sme boli spolu a užili si aspoň trošku jeden druhého," spomenula svoj pohľad.

Vo videu sa dozviete po čom ako 10-ročná Katka túžila a či sa jej vytúženého darčeku aj dostalo.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Pre niekdajšiu moderátorku Pošty pre teba, ktorou tvárou bola 11 rokov, je symbolom Vianoc rozprávka pre dospelých Láska nebeská. „S mojou dcérou je pre nás kľúčové, a to sa mnohí na tom smejú, že vždy keď pečieme, tak si pustíme koledy od Paľa Haberu. Jeden rok som toto CD nevedela nájsť a moja dcéra povedala, že takto nemôžeme piecť. Pre tento rok ale už mám nachystanú aj Lásku nebeskú a aj koledy," uzavrela s úsmevom Katka.

klub trojka

(foto: RTVS)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia