Úvod Novinky Osobnosti
Vianočné želanie Martina Nikodýma sa týka syna. Splní sa mu?
Vianočné želanie Martina Nikodýma sa týka syna. Splní sa mu?

Vianočné želanie Martina Nikodýma sa týka syna. Splní sa mu?

Ako vášnivý včelár dodáva svoje produkty aj na štedrovečerný stôl.

Moderátor obľúbenej šou Milujem Slovensko Martin Nikodým si nevie predstaviť, že by vianočné sviatky trávil niekde inde ako doma, na Slovensku. „Hocikedy cez rok veľmi rád vycestujem, ale na Vianoce som vždy doma," povedal nám v rozhovore.

Martinova prvá spomienka na Vianoce sa viaže s vláčikom. „Ide o sprostredkovanú spomienku, lebo mám fotografiu, nemám ešte ani rok a okolo mňa jazdí elektrický vláčik. A ja sa tak pozerám, že čo za čudo to chodí okolo mňa. Vláčik kúpil môj otec, ktorý vždy túžil ho mať a takto si splnil svoj sen. Neskôr sa s ním aj veľmi rád hrával," prezradil s úsmevom Martin.

martin nikodým

Ako vášnivý včelár dodáva svoje produkty aj na štedrovečerný stôl. „Posledných päť rokov si na oblátky dávame med od mojich včiel. Máme aj tradičné zvyky - mama napríklad vždy rozkrojí jabĺčko a my čakáme, či je tam hviezdička. Zatiaľ vždy bola," povedal v rozhovore.

Podobne ako Katka Brychtová, aj Martin miluje film Láska nebeská. „Aj pre to, že som mal v jednej šou možnosť zaspievať si Billyho Macka. Vianoce ale pre mňa nemôžu takisto byť bez filmu S tebou ma baví svet. Aspoň raz ročne ho musím vidieť," dodal.

Martin už nemá prianie, ktoré sa mu ešte nesplnilo. Pred blížiacimi sa sviatkami si želá, aby boli doma všetci zdraví. Pridal aj ďalšie prianie. Aké? Pozrite si vo videu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia