Úvod Novinky Osobnosti
Soňa a Karin z Dámskeho klubu: Dávajú si predsavzatia?
Soňa a Karin z Dámskeho klubu: Dávajú si predsavzatia?

Soňa a Karin z Dámskeho klubu: Dávajú si predsavzatia?

Sledujte rozhovor so sympatickými moderátorkami.

„My by sme sa zaobišli aj bez koláčov," povedala v rozhovore moderátorka Soňa Műllerová, keď sme sa jej opýtali, akým jedlom by prekvapila svoje kolegyne z Dámskeho klubu.

Dali by sme si pohár šumivého vína," zareagovala pohotovo Karin Majtánová, ktorú sme takisto stretli na predvianočnom fotení u nás v Mlynskej doline.

Dámy priznali, že opatrenia sú síce prísne, no je potrebné dbať na to, aby ich rešpektovali a dodržiavali. „Niekoľko dní som cítila frustráciu, sledovala smutných ľudí, ale keď mi moje deti povedali, že už len pár dní a sú tu Vianoce, to ma nakoplo," povedala Karin Majtánová, ktorá verí, že budúci rok bude o čosi lepší.

„Aj ja verím, že sa táto celá situácia utrasie. Že budú lieky, budú vakcíny, že prestaneme nosiť rúška, aj keď vravia, že toto je na dlho...," skonštatovala Soňa, ktorá si už podľa vlastných slov žiadne predsavzatia nedáva.

Pozrite si kompletný rozhovor vo videu a v novom roku opäť sledujte Dámsky klub plný zaujímavých tém, vzácnych hostí aj voňavej kuchyne s tipmi a receptami.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia