Úvod Novinky Osobnosti
Nikodým otvorene: Úspech ma zmenil, kamaráti ma ťahali na zem
Nikodým otvorene: Úspech ma zmenil, kamaráti ma ťahali na zem

Nikodým otvorene: Úspech ma zmenil, kamaráti ma ťahali na zem

Obľúbený moderátor o začiatkoch kariéry aj náročnom roku 2020.

Šou Milujem Slovensko má za sebou mimoriadne úspešnú deviatu sériu, v ktorej sa vystriedalo množstvo známych hostí. Niektorí ani len netušili, že vedia byť takí súťaživí... Aj napriek náročnému roku sa podarilo odvysielať všetky plánované epizódy relácie, ktorá už niekoľko rokov baví celé Slovensko.

Posledné vydanie Milujem Slovensko nás ešte len čaká, a to v posledný večer roka. Privítajte rok 2021 v spoločnosti Adely Vinczeovej, Dana Dangla a Martina Nikodýma.

Adela si pred pár týždňami Martina pozvala aj do svojej diskusnej relácie Trochu inak. Sympatický moderátor otvorene priznal, že jeho kariéra nabrala v istom momente poriadne rýchly spád. Z moderátora v rádiu sa v priebehu týždňa stala populárna televízna tvár.

Stačili na to dva priame prenosy v hlavnom vysielacom čase. „Ja som to aj chvíľu spracovával, že všetci sa za mnou otáčajú," skonštatoval Nikodým. Ďalej priznal, že sa tým zmenilo aj jeho správanie a chvíľu sa vznášal nad zemou. „Je dobré mať pri sebe ľudí, ktorí ťa na to upozornia, alebo rovno chytia za nohu a vrátia ťa naspäť na zem."

Martin Nikodým je nielen skúsený moderátor, ale aj vášnivý cestovateľ a fotograf. Práve cestovanie mu počas roka 2020 chýbalo. Čím všetkým žil a čo mu robilo radosti, ale aj starosti počas uplynulých mesiacov, si môžete vypočuť v rozhovore.

Reláciu Trochu inak môžete sledovať aj v našom archíve, všetko podstatné sa dozviete aj na oficiálnej facebookovej stránke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia