Úvod Novinky Osobnosti
Šoko na výhru tlačiť výnimočne nebude: Musí to byť feel good
Šoko na výhru tlačiť výnimočne nebude: Musí to byť feel good

Šoko na výhru tlačiť výnimočne nebude: Musí to byť feel good

Televízny herec si pred špeciálnym Milujem Slovensko neverí v hudbe.

Silvestrovské kolo Milujem Slovensko uzavrie deviatu sériu úspešnej šou. Do výnimočného vydania o 20:35 na Jednotke sa v posledný deň roku 2020 prídu zabaviť a svoje vedomosti ukázať stand-upový komik Michael Szatmary, moderátorka Katka Brychtová a herečka Helena Krajčiová ako súčasť Danovho tímu a Adele budú pomáhať herec Marek Majeský, moderátorka Soňa Skoncová a zabávač Juraj „Šoko" Tabaček.

Práve s populárnym Šokom, ktorého si pamätáte napríklad aj z cestovateľskej šou S úsmevom po Slovensku, sme sa pred nakrúcaním porozprávali.

milujem slovensko

Televízny herec známy zo seriálov si pred Milujem Slovensko neverí v hudbe. „Vždy som mal rád šarády. Hoci Stanka ma vždy porážala. Takisto kreslenie je fajn, v zásade všetko okrem hádania pesničiek," ohodnotil sa s odkazom na rovnako bývalú kapitánku Stanku Kašperovú Šoko, ktorí svoje tímy v Milujem Slovensko viedli v roku 2018.

Je to silvestrovský diel, takže to musí byť feel good. Bude dôležitejšie to, aby sa diváci pri obrazovkách RTVS zabavili a výnimočne nebudem tlačiť na výhru," s úsmevom priblížil svoje nastavenie pred šou.

Rok 2020 bol vzhľadom k pandémii koronavírusu ťažký. Šoko v ňom napriek tomu našiel aj pozitíva. „Možno to je rúhanie, ale ja som si užil tie chvíle. Prestali zvoniť telefóny a drvivú väčšinu času som strávil s deťmi v izolácii na chalupe," prezradil.

Vo videu sa dozviete, aký je jeho pohľad na pozíciu kapitán verzus súťažiaci a aj to, aké iné miesto okrem chalupy na Slovensku miluje.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


(foto: RTVS/Milan krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia