Úvod Novinky Osobnosti
Szatmary s humorom: Stand-up zo mňa spravil sexsymbol
Szatmary s humorom: Stand-up zo mňa spravil sexsymbol

Szatmary s humorom: Stand-up zo mňa spravil sexsymbol

Počas prvej vlny doma rozosmieval aj spotrebiče.

Súčasťou silvestrovského vydania šou Milujem Slovensko bude v tíme Dana Dangla aj stand-upový komik Michael Szatmary. Pred nakrúcaním sme bývalého novinára vyspovedali.

Pripravoval sa Michael na svoje tretie vystúpenie v šou? „Vždy, keď som v podobnej súťaži, tak naschvál nechcem vedieť nič, ani otázky, ani okruhy. Baví ma byť za úplného blba, ktorý netuší o čo ide," prezradil s humorom sebe vlastným.

Odmalička som chcel byť slávny. Začal som ako hudobník, nepodarilo sa. Potom som bol desať rokov novinárom. Opäť ma nikto nepoznal. Tak som skúsil stand-up a bum. Dnes som sexsymbol, Adónis a poloboh," s úsmevom a žartom opísal v skratke svoj kariérny vývoj.

milujem slovensko

Ako umelec zvyknutý na vystúpenie a kontakt s publikom zažil Michael podobne ako iní v roku 2020 nepríjemnú zmenu. Napriek pandémii koronavírusu mu to prinieslo aj niečo pozitívne. „Naučil som sa veci, o ktorých som nevedel, že ich viem. Fungoval som on-line a hovoril vtipy do počítača. Niekedy som bol taký zblbnutý, že som rozosmieval spotrebiče. Takisto ako rodina sme boli spolu, ale po troch mesiacoch som si s mojou pani nemal čo povedať. Bolo to ako rande, ktoré nie a nie skončiť," vrátil sa s vtipom k prvej vlne koronakrízy.

Vo videu sa dozviete aj to, prečo miluje Slovensko a rád sa sem vrátil aj po rokoch strávených v zahraničí. Takisto Michael Slovenkám a Slovákom zaprial čosi do roku 2021. Viac už vo videu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Špeciálne silvestrovské vydanie Milujem Slovensko vysielame na Jednotke 31. decembra o 20:35. Okrem Michaela Szatmaryho prídu moderátorka Katka Brychtová, herečka Helena Krajčiová, herec Marek Majeský, moderátorka Soňa Skoncová a zabávač Juraj „Šoko" Tabaček.

milujem slovensko

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia