Úvod Novinky Osobnosti
Martin Mňahončák: Na paličku v nose sme si už všetci zvykli
Martin Mňahončák: Na paličku v nose sme si už všetci zvykli

Martin Mňahončák: Na paličku v nose sme si už všetci zvykli

Vypočujte si rozhovor s obľúbeným slovenským hercom.

Martin Mňahončák je meno, ktoré nie je slovenským divákom vôbec cudzie. Rodák z východu je známy svojim aktívnym hereckým pôsobením v mnohých divadelných predstaveniach, v televízii, vo filmoch a tiež často spolupracuje s bratislavskými dabingovými štúdiami a rozhlasom.

Jeho návšteva v talkšou Hosť sobotného Dobrého rána nám odkryla množstvo informácii o osobnom živote, záujmoch, ale aj plánoch, ktoré ste o hercovi ani netušili. Jeho herecké začiatky započali znenazdania nečakanou stávkou so spolužiakom ešte na strednej škole. „Listovali sme brožúru o vysokých školách, kde som uvidel VŠMU, odbor herectvo. Nevyžadovala sa žiadna matematika ani fyzika, hneď som vykríkol že idem a hneď sa mi kompletne zmenil život," dodal Martin. Po štúdiu odišiel do Čiech, kde hral v divadle a mal aj vlastnú reláciu: Promiňte, tak jsme tady! mňahončák foto 2.png

V rozhovore sa nevyhli ani súčasnej téme číslo jeden, Covid-19 a výroba seriálov alebo hranie v divadle. Herec prezradil, že momentálne sa nakrúca v menšom, ale má naplánovaný nový projekt v marci, ktorý prebehne za veľmi prísnych hygienických opatrení. V divadle majú herci možnosť hrať bez rúšok, ale ostatní členovia štábu musia dodržiavať prísne opatrenia a zároveň sú všetci neustále testovaní. „Po toľkých testovaniach sme si už všetci na tu paličku v nose zvykli," povedal so smiechom. Súčasná situácia mu tiež poskytla možnosť tráviť viac času s manželkou a deťmi, čo si veľmi cení.

Martin sa netají svojou láskou k športu. Ako bývalý bežec sa aktívne venuje cvičeniu na svojom crossfitovom ihrisku a jeho najväčšou vášňou je práve golf. „Poznám mnohých odmietačov, ktorí tvrdili, že golf nie je žiaden šport. Potom som ich zobral so sebou a rýchlo zmenili názor," opísal svoje zážitky.

Mňahončák foto 1.png

Herec sa nebál načrtnúť svoje plány a projekty, na ktorých sa práve podieľa. „Pripravujeme livestreamové predstavenie, v ktorom budú môcť diváci hlasovať a tým pozmeniť text prebiehajúcej hry," prezradil.

Celú reláciu Hosť sobotného Dobrého rána si môžete vypočuť v našom archíve.

Foto: instagram.com/mnahomat

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia