Úvod Novinky Osobnosti
Silná zostava s Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou na Jednotke
Silná zostava s Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou na Jednotke

Silná zostava s Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou na Jednotke

Diskusná relácia opäť na obrazovkách RTVS. Už od marca.

Ženská panelová diskusia Silná zostava sa vracia na televízne obrazovky a pre divákov si pripravila niekoľko noviniek. RTVS bude reláciu vysielať po novom na Jednotke vo štvrtok večer po relácii Zlaté časy, okrem toho s novou moderátorkou Veronikou Cifrovou-Ostrihoňovou. Pravidelnou súčasťou bude aj komička Simona Salátová, ktorú mnohí poznajú aj vďaka jej stand-up vystúpeniam.

SIlná zostava- štúdio.jpg

Štúdio Silnej zostavy o niekoľko dní opäť ožije. Relácia sa na obrazovky vráti v marci.

„Ďakujem RTVS za túto príležitosť a ponuku. Veľmi sa teším na nakrúcanie Silnej zostavy, bude to pre mňa úplne nová a verím, že obohacujúca skúsenosť. Teším sa na rôzne zaujímavé témy, ktoré spolu s hosťami v štúdiu otvoríme a budeme o nich diskutovať," hovorí s nadšením Veronika, ktorú čaká premiéra na obrazovkách RTVS v prvý marcový štvrtok.

Diváci sa môžu tešiť na aktuálne témy, ktoré hýbu Slovenskom, ale aj slabé miesta v našej spoločnosti pohľadom žien. Hostkami budú ženy z rôznych oblastí spoločnosti - expertky v danej profesii, komentátorky, blogerky, zástupkyne rôznych vekových skupín, ženy so skúsenosťou.

Veronika Cifrová Ostrihoňová

Veroniku čakajú po mamičkovských povinnostiach opäť aj tie televízne. Držíme palce! Zdroj: instagram.com/veronikaostrihonova

„Teším sa, že relácia Silná zostava sa po dlhšej prestávke vracia na RTVS v novom šate. Myslím si, že takýto typ diskusného formátu patrí na obrazovky verejnoprávnej televízie. Zároveň som rád a vážim si, že súčasťou tvorivého tímu relácie Silná zostava budú aj Veronika Cifrová Ostrihoňová a Simona Salátová, ktorým v ich nových pozíciách držím palce," povedal generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia