Úvod Novinky Osobnosti
Tomáš Kopecký si zaspomínal na tímové oslavy po víťazstve
Tomáš Kopecký si zaspomínal na tímové oslavy po víťazstve

Tomáš Kopecký si zaspomínal na tímové oslavy po víťazstve

Obľúbené duo privíta vo svojej talkšou bývalého kolegu.

Večerný piatkový program bude na Jednotke sprevádzaný obľúbeným podcastom Borisa Valábika a Mariána Gáborika, Boris & Brambor.

Do šou prijal tentoraz pozvanie bývalý hráč zámorskej NHL, Tomáš Kopecký. Rodák z Ilavy je slovenskému publiku veľmi známy vďaka svojim prestížnym úspechom v ľadovom hokeji a to obzvlášť popri reprezentovaní Slovenska na majstrovstvách sveta alebo jeho pôsobenia v zahraničí.

Dvojnásobný držiteľ Stanleyho pohára prezradil aj to, ako vyzerajú bujaré tímové oslavy po výhre tamojšieho play-off. „Doslova po piatom dni neustáleho oslavovania mi telo už vypovedalo", dodal so smiechom. Vysielame tento piatok o 22:00 hod. na Jednotke.

B&B fotka 1.jpg

Top 5 zaujímavostí o Tomášovi Kopeckom

· Tomáš sa narodil 5. februára 1982 v Ilave, svoju hokejovú kariéru započal už v mladom veku a stal sa odchovancom Dubnice. Odtiaľ neskôr kvôli lepším podmienkam prešiel do susednej Dukly Trenčín.

· V roku 2000 bol v úvodnom drafte vybraný zámorským tímom Detroit Red Wings. Niekoľko nasledujúcich sezón pôsobil vo farmárskych tímoch AHL alebo v juniorskej súťaži WHL.

· Jeho preméra v NHL nebola zo začiatku najšťastnejšia. V prvom dueli prehrali proti San jose Sharks 1:5 a neskôr v zápase proti Chicagu ho dohnalo nepríjemné zranenie.

· Za svoju kariéru v NHL obliekol dresy tímov Detroit Red wings, Chicago Black Hawks alebo Florida Panthers. Dokopy odohral až 576 zápasov, z ktorých sa mu podarilo nazbierať 174 bodov a stal sa dvojnásobným držiteľom Stanleyho pohára.

· Vo svojom osobnom živote je šťastne ženatý a má dvoch synov, ktorí aktívne športujú a pokračujú v otcových šľapajach.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia